Peter Dinklage: «Είναι τέλεια στιγμή να τελειώσει το Game of Thrones»

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο τελευταίος κύκλος της επικής τηλεοπτικής σειράς φαντασίας θα προβληθεί το 2019.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Peter Dinklage έκανε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς «Game of Thrones» για να εμφανιστεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance. Στο περιθώριο του φεστιβάλ, ο Dinklage μίλησε στο Variety, εξηγώντας πως όλοι οι συντελεστές παίρνουν τον χρόνο τους με τα τελευταία έξι επεισόδια, ώστε να βγουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Dinklage ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που θα παίξει τον Tyrion Lannister για τελευταία φορά, έναν χαρακτήρα τον οποίο ενσαρκώνει από το 2011. Ο ηθοποιός απάντησε: «Είναι γλυκόπικρο, όταν έρχεται η ώρα να προχωρήσεις. Είναι πάντα σπαρακτικό, αλλά, ναι, ήρθε η ώρα», συμπληρώνοντας πως, από άποψη υπόθεσης, «είναι η τέλεια στιγμή για να τελειώσει» η σειρά. Ο Dinklage συμπλήρωσε πως ορισμένες τηλεοπτικές σειρές συνεχίζουν «λίγο περισσότερο» από όσο χρειάζεται, με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται.

Μπορεί το HBO να έχει ξεκαθαρίσει πως ο όγδοος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος, αλλά ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζει σχέδια για spin-off σειρές, βασισμένες στους χαρακτήρες και τον κόσμο που δημιούργησε ο George R.R. Martin. Άλλωστε, με το «Game of Thrones» να αποτελεί την πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, το HBO δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά.