Τι φοβάται ο γιος της Cindy Crawford;

presley-walker-gerber
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Λέγεται Presley Walker Gerber και είναι γιός της Cindy Crawford. H αδερφή του, Kaia, θεωρείται ήδη από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της εποχής και δεν έχει καν τελειώσει σχολείο. Πόσο όμορφο είναι αυτό το αγόρι; Της Σάντυς Τσαντάκη.

O μικρός έχει ταλέντο. Αυτό επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά οι φωτογράφοι μόδας που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και με τη μαμά Cindy. Είναι ανέκφραστος, αγέλαστος όταν ποζάρει, δεν έχει τόσο έντονα φρύδια όσο η αδερφή του, βάφει τα μαλλιά του ξανθά και αφήνει τη ρίζα πιο σκούρα, για την αντίθεση.

Δεν είναι εύκολο για ένα αγόρι να είναι μοντέλο και να ξεχωρίσει. Ο Presley Gerber νιώθει τον ανταγωνισμό με τη μικρή του αδερφή, δε φοβάται τη σύγκριση με την Cindy Crawford, παρελαύνει στις ανδρικές επιδείξεις μόδας, εμφανίζεται σε editorials περιοδικών, δέχεται συμβουλές και από τον μπαμπά του, γιατί κι εκείνος υπήρξε κάποτε μοντέλο.

Έκανε το ντεμπούτο του στο Λος Άντζελες στα 17 του, μετά πήγε στο Μιλάνο, πρωταγωνίστησε σε καμπάνια του Calvin Klein, περπάτησε στην πασαρέλα των Dolce&Gabbana, πόζαρε για τον Bruce Weber προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση του φωτογράφου στα νεαρά μοντέλα.

Δεν δίστασε να φωτογραφηθεί χωρίς παντελόνι, με ένα γούνινο παλτό, μπροστά στη βιτρίνα ενός ζαχαροπλαστείου με ντόνατ, ακούει κλασική ροκ μουσική, από Rolling Stones μέχρι Guns N' Roses, λέει στις συνεντεύξεις του, και η μόνη του αγωνία είναι να μην γλιστρήσει στην πασαρέλα…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com