Τελευταία παγκόσμια περιοδεία για τον Elton John

elton-John Kristen Mullen
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο «Rocket Man» ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις περιοδείες με μια σειρά 300 εμφανίσεων.

Ο Elton John ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις μετά από μια παγκόσμια περιοδεία 300 συναυλιών, η οποία θα ξεκινήσει φέτος στις ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί το 2021. Η ανακοίνωση του John ήρθε μετά την αντίστοιχη που εξέδωσε μέσα στην εβδομάδας ο Neil Diamond, για λόγους υγείας.

Στην ανακοίνωσή του, ο Βρετανός τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως η απόφαση του είναι οριστική, προσθέτοντας πως δεν θα γίνει σαν εκείνους που συνεχίζουν μετά από μια τέτοια περιοδεία. «Δεν είμαι Cher, αν και μου αρέσει να φοράω τα ρούχα της» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Elton John.

Παρά το «οριστικό» της απόφασής του, ο John άφησε ανοιχτό ένα παράθυρο για μελλοντικές εμφανίσεις, λέγοντας πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι στο πλαίσιο κάποιου residency στην Αγγλία. Αυτό σημαίνει πως οι θαυμαστές του σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αυστραλία και Αμερική θα πρέπει να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία να τον δουν ξανά, εφόσον ο ίδιος αποφασίσει να ξαναπαίξει ζωντανά.

Οι πρώτες συναυλίες της «Farewell Yellow Brick Road» περιοδείας που ξεκινούν 8 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ το υπόλοιπο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας του θα γνωστοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας του.