Ανυπομονεί η Meryl Streep για τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο «Big Little Lies»

meryl-streep Brent N. Clarke
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Reese Witherspoon και Nicole Kidman έχουν ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Η μίνι σειρά «Big Little Lies» ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των φετινών βραβείων Emmy, έχοντας 16 υποψηφιότητες και αποσπώντας οχτώ βραβεία Emmy. Η τεράστια επιτυχία της σειράς δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παραγωγούς του HBO, οι οποίοι τον περασμένο Δεκέμβριο ζήτησαν από τη συγγραφέα του μυθιστορήματος στο οποίο βασίστηκε η σειρά, Liane Moriarty, να γράψει μια ιστορία για έναν δεύτερο κύκλο.

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό πως οι πρωταγωνίστριες Reese Witherspoon και Nicole Kidman, καθώς και ο σκηνοθέτης Jean-Marc Vallée, θα επιστρέψουν στον δεύτερο κύκλο, ενώ, σύμφωνα με άρθρο του Variety, οι παραγωγοί του τηλεοπτικού δικτύου έχουν έρθει σε συμφωνία με την Meryl Streep.

Η επιστροφή της παρέας του «Big Little Lies» έχει ήδη δρομολογηθεί.

Η Streep, η οποία είναι υποψήφια για βραβείο Όσκαρ για 21η φορά στην καριέρα της, αναμένεται να ενσαρκώσει την μητέρα του Peter Wright (Alexander Skarsgard), η οποία καταφτάνει στην παραθαλάσσια πόλης του Μοντέρει. Στόχος της, σύμφωνα με το άρθρο, είναι να μάθει τι απέγινε ο γιος της και να δει τι κάνουν τα εγγόνια της.

«Μας δίνει την ευκαιρία να εξετάσουμε βαθύτερα τις ζωές αυτών των ενδιαφερουσών και πολύπλοκων οικογενειών στο Μοντερέι και να δώσουμε περισσότερες από τις ιστορίες τους στο κοινό που τις αγκάλιασε και τις στήριξε» δήλωσε πρόσφατα η Witherspoon για τον δεύτερο κύκλο. Η Kidman από την πλευρά της τόνισε πως η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινoύ σε όλο τον κόσμο υπήρξε καταλυτική στην απόφαση, συμπληρώνοντας πως ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με τους φίλους τις.