Τον Απρίλιο έρχεται ο δίσκος-αφιέρωμα των Sting και Shaggy στην Τζαμάικα

shaggy-sting
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το πρώτο single από τον συνεργατικό δίσκο, «Don’t Make Me Wait», κυκλοφορεί την Πέμπτη.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Sting και ο Shaggy συνεργάστηκαν σε έναν δίσκο, ενώ έπαιξαν μαζί σε μια πρόσφατη φιλανθρωπική συναυλία στην Τζαμάικα. Ο δίσκος με τίτλο «44/876» θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου.

Το «Don’t Make Me Wait» έχει έντονο άρωμα Καραϊβικής.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση Tύπου, οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί για να τζαμάρουν και να γράψουν μουσική που να αντανακλά την κοινή αγάπη τους για τη μουσική, τους ανθρώπους και τον πoλιτισμό της Τζαμάικα. Οι δύο μουσικοί φέρεται να γνωρίστηκαν μέσω του Martin Kierszenbaum, ο οποίος είναι μάνατζερ του Sting και είχε εργαστεί για τον Shaggy στο παρελθόν.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα σε κάθε είδος μουσικής είναι η έκπληξη. Όλοι εκπλήσσονται από αυτή τη συνεργασία, από αυτό που ακούνε. Προκαλούμε έκπληξη» δήλωσε στο Rolling Stone ο Sting. Ο Shaggy από την πλευρά του ήταν πιο «περιγραφικός» για τον επερχόμενο δίσκο, σχολιάζοντας πως το νέο single αποτελεί soundtrack για να μείνουν εκατοντάδες γυναίκες έγκυες.

Παράλληλα, ο Sting και ο Shaggy μοιράστηκαν ορισμένες φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις του κοινού δίσκου τους. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Sting ήταν το «57th & 9th», το οποίο κυκλοφόρησε το 2016, ενώ το τελευταίο άλμπουμ του Shaggy, το «Summer In Kingston» βγήκε το 2011.

Πάρτε μια πρώτη γεύση της συνεργασίας τους εδώ ακούγονας το πρώτο single «Don’t Make Me Wait».