Η Lady Gaga μας ετοιμάζει μια νέα εκτέλεση της «Joanne»

lady-gaga Helga Esteb
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το πιάνο κυριαρχεί στη λιτή και συγκινητική εκδοχή του τραγουδιού που (μάλλον) θα παρουσιαστεί στα φετινά βραβεία Grammy.

Μια έκπληξη επιφυλάσσει για τους θαυμαστές της η Lady Gaga, που δεν είναι άλλη από μια νέα εκτέλεση του «Joanne (Where Do You Think You’re Going)» από τον ομότιτλο, πέμπτο δίσκο της, όπου κυριαρχεί το πιάνο. Η Gaga θα βρεθεί υποψήφια στην κατηγορία Best Pop Vocal Album στα φετινά βραβεία Grammy, όπου και φημολογείται πως θα παρουσιάσει τη νέα εκδοχή.

Το «Joanne» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 και ο δίσκος της έγινε πλατινένιος ένας χρόνια αργότερα. Μαζί με τη νέα εκτέλεση θα κυκλοφορήσει και ένα βιντεοκλίπ, απόσπασμα του οποίου η Gaga μοιράστηκε με τους followers της στο Twitter. Η νέα αυτή εκτέλεση του «Joanne» λογικά θα αποτελέσει ένα πέσιμο αυλαίας στην «Joanne» εποχή στην καριέρα της Gaga, η οποία ήδη έχει αρχίσει να εργάζεται πάνω στην επόμενη κυκλοφορία της.

Τα έσοδα από την κυκλοφορία της νέας εκδοχής του τραγουδιού θα διατεθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση Lupus Research Alliance στη μνήμη της θείας της, Joanne Stefani Germanotta, η οποία πέθανε το 1979 στην ηλικία των 19 ετών από την ασθένεια του Λύκου.

Όπως αναφέρει η Gaga στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, δεν γνώρισε τη θεία της (καθώς πέθανε 12 χρόνια πριν την γέννησή της), αλλά υπήρξε καταλυτική προσωπικότητα στη ζωή της. Πιο συγκεκριμένα, η Gaga άντλησε έμπνευση από τα ανέκδοτα ποιήματα της θείας της, που την βοήθησαν τόσο επαγγελματικά, όσο και να ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά που αντιμετώπισε.