O Tom Cruise αποκάλυψε τον τίτλο των νέων «Επικίνδυνων αποστολών»

tom-cruise
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η έκτη περιπέτεια του Ethan Hunt και της ομάδας του θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του 2018.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Tom Cruise στο Instagram αποκάλυψαν τον τίτλο της πολυαναμενόμενης έκτης ταινίας στη σειρά των «Επικίνδυνων αποστολών», ο οποίος είναι «Mission: Impossible – Fallout». Σκηνοθέτης της νέας περιπέτειας, η οποία θα κυκλοφορήσει το προσεχές καλοκαίρι, είναι ο Christopher McQuarrie.

Στη μια φωτογραφία φαίνεται η κλακέτα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, με τον ηθοποιό να δηλώνει στους θαυμαστές του να προετοιμαστούν. Εκτός από τον τίτλο της ταινίας, κλακέτα αποκαλύπτει πως η πρεμιέρα θα γίνει το καλοκαίρι του 2018.

Στη δεύτερη φωτογραφία του, ο πάντα τολμηρός Tom Cruise διακρίνεται να κρέμεται με το ένα χέρι από ένα ελικόπτερο εν πτήση. Ο ηθοποιός σημειώνει έχει «ανεβάσει τον πήχη» στην καινούρια ταινία και ανυπομονεί να την δουν οι φανς της σειράς. Ο Cruise, ως γνωστών, αναλαμβάνει να κάνει ο ίδιος τα περισσότερα ριψοκίνδυνα stunts στις ταινίες του. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα τραυματίστηκε σε ένα από αυτά, σπάζοντας τον αστράγαλο του, βάζοντας ένα προσωρινό φρένο στα γυρίσματα.