Ανοίγει «pop-up μουσείο» αφιερωμένο στις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

fifty-shades-darker
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η διαδραστική καλλιτεχνική εγκατάσταση «F I F T Y» περιλαμβάνει κοστούμια και αντικείμενα από τις τρεις ταινίες της σειράς.

Η τρίτη και τελευταία ταινία στην σειρά «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» θα κάνει την πρεμιέρα της φέτος τον Φεβρουάριο, για να μας αποκαλύψει τις νέες περιπέτειες της Anastasia Steele και του Christian Grey ως νεόνυμφο ζευγάρι που πρέπει να αντιμετωπίσει τις «αμαρτίες» του παρελθόντος.

Στα πλαίσια προώθησης του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση» που σκηνοθέτησε ο James Foley, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να ανοίξουν ένα «pop-up» μουσείο στους χώρους του Museum of Ice Cream στο Λος Άντζελες. Το μουσείο «F I F T Y», όπως λέγεται, πρόκειται στην ουσία για μια διαδραστική καλλιτεχνική εγκατάσταση, όπου εκτίθενται διάφορα κοστούμια και αντικείμενα από τα γυρίσματα των τριών ταινιών, μαζί με ειδικά φιλοτεχνημένα έργα.

Το «μουσείο» θα λειτουργήσει από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου, μεταξύ 12:00 και 20:00, αλλά θα χρειαστεί να κλείσετε εισιτήριο από πριν. Η νέα ταινία, η οποία ολοκληρώνει την τριλογία βασισμένη στα βιβλία της E. L. James, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Φεβρουαρίου.