Τι ξεχωρίσαμε από τη μόδα των φετινών Grammy;

rihanna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αν και δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη φετινή απονομή των μουσικών βραβείων Grammy, εμείς βιαζόμαστε να ξεχωρίσουμε τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις της βραδιάς για το 2018, λίγο πριν τα Όσκαρ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Rihanna, η οποία έχει όλους τους σχεδιαστές και τους στυλίστες στα πόδια της, επέλεξε ένα φόρεμα του Adam Selman κεντημένο με 275.000 κρύσταλλα, μάλλον επηρεασμένη από τις πρόσφατες επιδείξεις υψηλής ραπτικής. Μη φανταστείτε κάτι τρομερό, αν και μπορεί να το αδικούν και οι φωτογραφίες. Ένα φούξια φόρεμα με κρόσσια και ασυμμετρίες σε στιλ φλαμένκο που συνδύασε με ασορτί μαντήλι στα μαλλιά.

Η Chrissy Teigen κάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της εγκυμοσύνης με ασημένιες παγιέτες και κράτησε σφιχτά τον John Legend για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με τα ψηλά της τακούνια, απαραίτητα για την περίσταση. Η υπογραφή στο φόρεμα είναι Yanina Couture και το παραμύθι γράφεται με μεταλλικές αποχρώσεις και ασημόσκονη.

Η Lady Gaga σε δραματικό ρόλο, συνέχισε την #metoo διάθεση, με ένα μαύρο μάξι φόρεμα με ουρά από τον Armani, δαντέλα και ξανθά extensions, δανεικά από την Ραπουνζέλ, την ίδια στιγμή που η Rita Ora φόρεσε ασύμμετρο μαύρο φόρεμα που άφηνε εκτεθιμένο το ένα πόδι και τον ώμο, από τον οίκο Ralph&Russo.

Η Pink, με όλη την οικογένεια μαζί, ακόμη και τη μητέρα της, εμφανίστηκε με πλουμιστό φόρεμα με φτερά και πούπουλα, σε φούξια, μπλε, μοβ και λουλούδι στο πέτο, από τον Armani Prive, αλλά με την Pink, τίποτα δεν μοιάζει παράταιρο, γιατί έχει μάθει να το υποστηρίζει τόσα χρόνια με πάθος. Όπως και η Lana Del Rey που έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα φόρεμα σαν ρόμπα με αστέρια και ασορτί στεφάνι-φωτοστέφανο στα μαλλιά από τον οίκο Gucci.

Από τις πιο απογοητευτικές εμφανίσεις; Αυτή της Katie Holmes με Zac Posen, ένα στράπλες δερμάτινο μάλλον φόρεμα που θύμιζε πλαστική σακούλα, ρετρό παπούτσια και μαλλιά πίσω τραβηγμένα που δεν την κολάκευαν και τόσο. Αλλά και η Cyndi Lauper φόρεσε ένα κοστούμι σε ανδρική γραμμή από τον οίκο Moschino με αναγεννησιακά μοτίβα και μονόκερους, μπεζ γκρι, στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά της. Και από τους άνδρες; Elton John με χρυσομυγί σακάκι Gucci και γυαλιά ηλίου που τυφλώνουν… Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com