Ποια σταρ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στα Grammy;

keys-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Alicia Κeys φωτογραφίζεται χωρίς make up. Αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα κορίτσι να αντιμετωπίζει τα φλας με τόση αυτοπεποίθηση…Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Καλοχτενισμένα μαλλιά, τέλεια σχηματισμένα φρύδια, όση γυαλάδα χρειάζεται στα μάγουλα, στο μέτωπο, στο βλέμμα. H Alicia Keys έχει πετύχει το ακατόρθωτο στον κόσμο της ομορφιάς…Να μοιάζει ξεκούραστη, φυσική και λαμπερή, σε έναν κόσμο που ενισχύει την ματαιοδοξία με κάθε ευκαιρία.

Και είναι ανακουφιστικό για όλες εμάς να βλέπουμε μια σούπερ σταρ όπως η Alicia Keys να λέει ξανά και ξανά πως δεν θέλει άλλο να κρύβεται, να καλύπτει το πρόσωπό της, δημιουργώντας το κίνημα #nomakeup.

Για να συμπαρασύρει και άλλες γυναίκες, κορίτσια όλων των ηλικιών, αναγνωρίσιμα και μη, που δεν φοβούνται να κυκλοφορήσουν εκτός σπιτιού, χωρίς κονσίλερ, μάσκαρα, ρουζ, μέικαπ.

«Δεν θέλω να καλύπτω το πρόσωπό μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου, ούτε τις σκέψεις μου, τα όνειρά μου, τις αγωνίες μου, την συναισθηματική μου ωρίμανση. Τίποτα». Χωρίς μακιγιάζ λοιπόν. Ακόμη και στην απονομή των μουσικών βραβείων Grammy; Γιατί όχι; Ήταν πιο λαμπερή και όμορφη από τις περισσότερες σταρ της βραδιάς.

Και αν παρατηρήσουμε το πρόσωπό της θα δούμε ότι είναι σωστά ενυδατωμένο και σίγουρα φροντίζει το δέρμα της για να μπορεί να κυκλοφορεί παντού «γυμνή». Οπότε, αν θέλουμε να τη μιμηθούμε, κορίτσια, θα πρέπει να βάζουμε τις κρέμες μας, να διατηρούμε την λάμψη μας και να δουλεύουμε το...μέσα μας. Γιατί μόνο η εσωτερική ομορφιά μπορεί να δώσει τόση λάμψη στο τέλος της ημέρας... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com