H μόδα είναι σε…ενδιαφέρουσα

rodarte-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανακοινώσεις (ή να κρύψεις) την εγκυμοσύνη σου. Η ηθοποιός Kirsten Dunst πρωτοτύπησε και βγήκε μάλλον κερδισμένη. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Μοιάζουν με ιστορία σε εξέλιξη, με διαφορετικές πρωταΓωνίστριες, μέσα σε ένα παραμυθένιο ανθισμένο σκηνικό.

Ο οίκος Rodarte φωτογράφισε επαγγελματίες μοντέλα, ανάμεσα τους και την Kirsten Dunst, για τη νέα τους καμπάνια. Για να της βάλουν λουλούδια στα μαλλιά, ακόμη και στο δεξί της χέρι σαν κόσμημα, και να την φωτογραφίσουν σαν ξωτικό.

Τι ήταν αυτό που άλλαξε; Η σταρ του Χόλιγουντ θέλησε να αποκαλύψει στο κοινό της πως είναι έγκυος, στο πρώτο της παιδί, με μια φωτογράφιση που σίγουρα θα θυμάται για πολλούς λόγους.

Κι εμείς; Eυκαιρία να δούμε τη νέα συλλογή Rodarte, για τον χειμώνα του 2018-19, μέσα από τα ανθισμένα πορτρέτα. Και να δούμε πόσο μας πηγαίνουν τα νεορομαντικά φορέματα, ειδικά αν είναι μακριά, το τούλι, τα ανάγλυφα μοτίβα, να παρατηρήσουμε την αρμονία του λευκού με το κόκκινο, πόσο ξεχωριστό είναι ένα γήινο, καμηλό παλτό με καφέ φιόγκο, πώς εναρμονίζεται το ροζ με το κόκκινο… Με έναν πόνο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com