Ο Thom Yorke έγραψε το soundtrack για μια ταινία μικρού μήκους

thom-yorke Amy Muir
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ansel Elgort και Kate Mara πρωταγωνιστούν στην ταινία «Why We Can’t Get Along» του οίκου μόδας rag&bone.

Οι Radiohead μπορεί να έχουν ανακοινώσει πως θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις μέσα στο 2018, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα μέλη του συγκροτήματος θα μείνουν άπραγα. Ανάμεσα στα project τους είναι η συμμετοχή σε soundtrack ταινιών, όπως έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι.

Ο Thom Yorke έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τον οίκο μόδας rag & bone, γράφοντας νέα μουσική για επιδείξεις. Στο πλαίσιο της επερχόμενης εβδομάδας μόδας, ο οίκος παρουσίασε μια νέα ταινία μικρού μήκους, του οποίο το soundtrack φέρει την υπογραφή του frontman των Radiohead.

REX/Shutterstock

O Yorke ετοιμάζει και το soundtrack του ριμέικ της ταινίας τρόμου «Suspiria».

Στην ταινία με τίτλο «Why We Can’t Get Along» πρωταγωνιστούν ο Ansel Elgort και η Kate Mara, η προσωπικότητα του YouTube, Kandi Reign, και μέλη των American Ballet Theater, HipLet Ballerinas και Bulletrun Parkour. Σκηνοθέτες της ταινίας είναι οι Benjamin Millepied, Aaron Duffy και Bob Partington, ενώ η χορογραφία του Millepied.

Εκτός όμως από την ταινία μικρού μήκους, ο Yorke έχει αναλάβει το soundtrack του ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου, «Suspiria», ενώ ο κιθαρίστας των Radiohead Jonny Greenwood έγραψε το soundtrack της τελευταίας ταινίας του Daniel Day-Lewis, «Αόρατη κλωστή». Ο έτερος κιθαρίστας του συγκροτήματος, Ed O’Brien, σκοπεύει να κυκλοφορήσει τον πρώτο του solo δίσκο μέσα στο 2018.

Μπορείτε να δείτε την ταινία μικρού μήκους της rag & bone εδώ.