Το reunion των Spice Girls είναι γεγονός

spice-girls
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

«Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσουμε μαζί απίστευτες νέες ευκαιρίες» δήλωσαν σε κοινή τους ανακοίνωση.

Μετά από πολλά χρόνια φημών και παρασκηνιακών συζητήσεων, οι Spice Girls έφτασαν τελικά σε συμφωνία για ένα reunion. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις ήταν οι ενδοιασμοί της Victoria Beckham. Τελικά, η Beckham συμφώνησε στο reunion με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρειαστεί να συνεισφέρει φωνητικά στο εγχείρημα.

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Οι πέντε τραγουδίστριες φωτογραφήθηκαν να καταφτάνουν στο σπίτι της Geri Halliwell στο Λονδίνο την Κυριακή με τον παλιό τους μάνατζερ, Simon Fuller. Φωτογραφίες από τη συνάντηση των πέντε Spice Girls ανέβηκαν αργότερα στα προφίλ που διατηρούν στο Instagram η Emma Bunton και η Victoria Beckham. Όπως εξήγησαν μέσω κοινής ανακοίνωσης που μετέφερε η Jo Milloy, πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα αναπολώντας τις στιγμές που έζησαν μαζί.

«Πάντα μας συγκλονίζει πόσο ενδιαφέρον υπάρχει σε όλο τον κόσμο για τις Spice Girls. Νιώθουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσουμε μαζί απίστευτες νέες ευκαιρίες. Όλες συμφωνούμε πως υπάρχουν συναρπαστικές δυνατότητες που θα αγκαλιάσουν και πάλι την πρωταρχική ουσία των Spice Girls, ενισχύοντας παράλληλα το μήνυμά μας για γυναικεία χειραφέτηση για τις μελλοντικές γενιές» γράφουν στην ανακοίνωσή τους.

Δυστυχώς, όμως, η επανένωση των Spice Girls – τουλάχιστον σε αυτή τη φάση – δεν θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις. Πηγή της σκανδαλοθηρικής Sun τόνισε πως η Beckham και η Halliwell θεωρούν ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί κανονική περιοδεία λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

AP

Τελευταία φορά που οι Spice Girls εμφανίστηκαν μαζί επί σκηνής ήταν το 2012, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

«Τώρα που είναι μια τοπ σχεδιάστρια μόδας, η Victoria ανησυχεί για το τραγούδι, αλλά θέλει να βγάλει λεφτά για να τα επενδύσει στην επιχείρησή της» δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή. Σύμφωνα με το άρθρο, κάθε μια από τις Spice Girls θα λάβει το ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών για τη συμμετοχή τους σε διάφορα project.