«Star Wars»: Έφτασε το πρώτο teaser του Han Solo

solo-a-star-wars-story-logo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η νέα αυτοτελής ταινία των «Star Wars» εξετάζει τα νεανικά χρόνια και τις πρώτες περιπέτειες του αξιαγάπητου κατεργάρη.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη αυτοτελή ταινία των «Star Wars» με πρωταγωνιστή τον Han Solo. Η ταινία, της οποίας ο τίτλος είναι «Solo: A Star Was Story», θα κάνει την πρεμιέρα της στον γαλαξία μας τέλη Μαΐου.

Ο Alden Ehrenreich αναλαμβάνει τον ρόλο του Han Solo από τον Harisson Ford.

Όπως συνηθίζεται στα πρώτα teasers μεγάλων παραγωγών, η πρώτη ματιά στη νέα ταινία δε δίνει πολλά στοιχεία για την πλοκή της, αλλά περιλαμβάνει όλα όσα θα περίμενε κανείς. Το τρέιλερ μάς δίνει κλεφτές ματιές στον Alden Ehrenreich στον ρόλο του Han Solo, την Emilia Clarke ως την αινιγματική Qi'Ra, τον Woody Harrelson ως Tobias Beckett, τον Donald Glover ως Lando Calrissian και τον Joonas Suotamo ως Chewbacca.

Εντυπωσιακός και κομψός ο Donald Glover ως Lando Calrissian.

Λόγω των σοβαρών προβλημάτων της παραγωγής – με αποκορύφωμα την δραματική αντικατάσταση των Phil Lord και Chris Miller με τον Ron Howard εν μέσω γυρισμάτων – η Disney φέρεται να ανησυχεί για τις επιδόσεις της νέας ταινίας «Star Wars». Η προοπτική μιας ταινίας με τον Han Solo έγινε δεκτή με χλιαρό ενθουσιασμό από τους θαυμαστές της σειράς, καθώς η υπόθεση δεν φαίνεται (εκ πρώτης όψεως) να έχει τόσο ενδιαφέρον σε σχέση με άλλα πρόσωπα ή συμβάντα στον μακρινό γαλαξία που δημιούργησε ο George Lucas.

Παρά την έντομη κριτική από μερίδα θαυμαστών της σειράς, οι «Τελευταίοι Τζεντάι» έσπασαν τα ταμεία παγκοσμίως.

Παράλληλα όμως υπάρχει και η αίσθηση πως τα φιλόδοξα σχέδια της Disney για το franchise θα οδηγήσουν σε κορεσμό. Πέραν του ένατου επεισοδίου στην κεντρική ιστορία, (τουλάχιστον) άλλη μια αυτοτελή ταινία και τις animated τηλεοπτικές σειρές, η Disney έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει μια νέα τριλογία από τον Rian Johnson, σκηνοθέτη του «Stars Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι».

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ.