Γλύτωσε από μανιακό θαυμαστή η Lana Del Rey

lana-del-rey Amy Harris
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Συνελήφθη έξω από τον συναυλιακό χώρο στο Ορλάντο με ένα μαχαίρι στην κατοχή του.

Ένας μανιακός θαυμαστής της Lana Del Rey, ο 43-ετών Michael Hunt, συνελήφθη την Παρασκευή έξω από το Amway Center του Ορλάντο, όπου η Αμερικανίδα επρόκειτο να δώσει συναυλία. Η αστυνομία ενήργησε άμεσα μόλις ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο απαγωγής, ενώ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε ένα μαχαίρι και εισιτήρια για την συναυλία.

Στο tweet των αστυνομικών αρχών του Ορλάντο γίνεται λόγος για «αξιόπιστη απειλή» από πλευράς του υπόπτου. Ο Hunt, όπως σημειώνει η επίσημη ανακοίνωση, έχει προφυλακιστεί χωρίς δυνατότητα εγγύησης και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες παρενοχλητικής παρακολούθησης, απόπειρα απαγωγής και οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Hunt είχε εκφραστεί με «αινιγματικό και απειλητικό» τρόπο κατά της Del Rey σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Hunt έγραφε πως ανυπομονεί να δει «τη βασίλισσά» του και πως μετά τη συνάντησή τους «οι αποφάσεις μας θα παρθούν από κοινού». Σε ένα βίντεο ο Hunt αναφέρει πως «μάλλον θα τελειώσω την περιοδεία μαζί της και, προφανώς, θα χορέψουμε και θα συζητήσουμε για να βγάλουμε άκρη τι θα κάνουμε».

Μετά την αποκάλυψη της είδησης, η Del Rey ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως είναι καλά και τους ευχαρίστησε για τα μηνύματα στήριξης που έλαβε. Η νεαρή τραγουδίστρια σημείωσε πως ανυπομονεί να δει όλους τους θαυμαστές της στην επόμενη συναυλία της, στην Ατλάντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lana Del Rey έχει πέσει θύμα παρενοχλητικής παρακολούθησης. Τον Ιανουάριο του 2016 ένας άλλος φανατικός θαυμαστής της, ο Zackary Self, καταδικάστηκε σε 84 μέρες φυλάκιση επειδή εισέβαλε στο σπίτι της στο Μαλιμπού και φωτογραφήθηκε στο μπαλκόνι της.