Οι δεινόσαυροι του «Jurassic World» ξαναβρυχώνται

Jurassic-world-fallen-kingdom
ΤΡΙΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε» κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουνίου.

Εκτός από ευφάνταστες διαφημίσεις και ένα φαντασμαγορικό σόου, το ημίχρονο του Super Bowl είχε πολλά teasers και τρέιλερ από τα πολυαναμενόμενα blockbuster της άνοιξης και του καλοκαιριού. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες και ένα σχετικά αόριστο τρέιλερ για το «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε» που κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου και την Κυριακή δόθηκε στην δημοσιότητα το teaser του δεύτερου και πιο κατατοπιστικού τρέιλερ.

Οι χαρακτήρες του Chris Pratt και της Bryce Dallas Howard επιστρέφουν στο νησί Νούμπλαρ, με στόχο να διασώσουν τα προϊστορικά τέρατα, όταν ένα ηφαίστειο εκρήγνυται και θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους για άλλη μια φορά. Στο νέο διαφημιστικό σποτ της ταινίας ξεχωρίζει ο Toby Jones στο ρόλο του επικεφαλής μιας σκοτεινής επιχείρησης η οποία έχει δημιουργήσει ένα νέο, ακόμα πιο τρομακτικό πλάσμα. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν παίρνει πολύ για να απελευθερωθεί αυτό το τρομακτικό πλάσμα και να σπείρει τον τρόμο.

Ο J.A. Bayona ανέλαβε τη σκηνοθεσία της συνέχειας του «Jurassic World» από τον Colin Trevorrow, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Derek Connolly. Εκτός από τον Pratt και την Howard, στη νέα ταινία επιστρέφει και ο χαρακτήρας του Jeff Goldblum, ο Ian Malcolm, ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο «Ο χαμένος κόσμος: Jurassic Park» του 1997.