Barbra Streisand και Gwyneth Paltrow σε νέα σειρά από το Netflix

barbra-streisand-and-gwyneth-paltrow
ΤΡΙΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις για να παίξουν στην νέα κωμική σειρά του ανερχόμενου Ryan Murphy.

Μετά από μια πλειοδοτική μάχη, το Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα για την παραγωγή άλλης μιας τηλεοπτικής σειράς από τους Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan, το «The Politician». Η συμφωνία είναι για δύο κύκλους, με τον Ben Platt στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, το Netflix βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Οσκαρικές Barbra Streisand και Gwyneth Paltrow. Μπορεί να μην έχει επέλθει συμφωνία με τις δύο ηθοποιούς, αλλά όπως διαρρέει το Netflix, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι.

O Ben Platt έχει ήδη συμφωνήσει με το Netflix, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Barbra Streisand και Gwyneth Paltrow συνεχίζονται.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η κωμική σειρά θα εστιάζει στις πολιτικές φιλοδοξίες του χαρακτήρα του Platt, ενός ευκατάστατου επίδοξου πολιτικού από τη Σάντα Μπάρμπαρα. Δεν είναι γνωστό ακόμα ποιον ρόλο θα υποδυθούν οι Streisand και Paltrow στη σειρά, καθώς το Netflix το κρατάει μυστικό.

Εκτός από το «The Politician», το Netflix θα αναλάβει την παραγωγή της δραματικής σειράς «Ratched», πάλι από τον Ryan Murphy. Η σειρά αυτή θα αφορά στα νεανικά χρόνια της διαβολικής νοσοκόμας από την κλασική ταινία «Στη φωλιά του κούκου» του Milos Forman με τον Jack Nicholson.

Η Sarah Paulson είναι το φαβορί για το ρόλο της διαβολικής νοσοκόμας Ratched στην ομώνυμη σειρά του Netflix.

Όπως και το «The Politican», η συμφωνία για το «Ratched» είναι για δυο σεζόν, ενώ η βραβευμένη με Emmy Sarah Paulson είναι το φαβορί για τον ρόλο της Ratched, που είχε ενσαρκώσει αρχικά η Louise Fletcher το 1975. Τα γυρίσματα της σειράς αναμένονται να ξεκινήσουν στα μέσα στης χρονιάς.