Σκέφτεστε να αλλάξετε τα μαλλιά σας;

mallia-afeleies
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

O Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα. Γι’αυτό και μας αρέσουν οι αλλαγές. Γιατί όταν αλλάζουμε τα μαλλιά μας δηλώνουμε έτοιμες να ερωτευτούμε ξανά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε μια τεράστια αλλαγή για να δούμε το πρόσωπο και τη διάθεσή μας να αλλάζουν. Αν έχουμε μακριά ίσια μαλλιά, μπορούμε να εμπνευστούμε από σταρς του παρελθόντος και να κόψουμε αφέλειες.

Είναι η κυρίαρχη τάση στα μαλλιά αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, αλλά και στις επιδείξεις μόδας, με υγιή, ατίθασα μαλλιά, που μας θυμίζουν αγαπημένες ηθοποιούς και ερμηνεύτριες.

Με ξανθά μαλλιά, μπορούμε να υιοθετήσουμε το διαχρονικό στιλ της Brigitte Bardot. Με πιο σκούρα, ποτέ δεν είναι αργά να γίνουμε Jane Birkin στη θέση της Jane Birkin.

Γιατί το καλό με τις αφέλειες είναι ότι καδράρουν σωστά το πρόσωπο, ακόμη κι αν έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα πίσω, πάντα έχεις μια φράντζα να σε φωτίζει και το πιο σημαντικό, δεν κάνεις…ρυτίδες αφού το μέτωπο καλύπτεται και από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και δεν επιβαρύνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Οπότε, κορίτσια όλων των ηλικιών ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό κι ας καθιερώσουμε ένα νέο στιλ, όσο ρετρό αντέχουμε. Οι αφέλειες είναι ροκ, έχουν κάτι από βρετανική μουσική σκηνή, από γαλλική μποέμ νωχέλεια κι αν διαθέτουμε και τη βραχνάδα της Marianne Faithfull, η επιτυχία είναι μάλλον δεδομένη.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com