Τι γνώμη θα είχε ο Prince για το tribute του Justin Timberlake;

prince-super-bowl-Justin-timberlake-tribute Mark Humphrey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις των θαυμαστών του, η αδερφή του εκλιπόντος αστέρα πιστεύει θα του άρεσε.

Ο κυριακάτικος τελικός του Super Bowl μεταξύ των Philadelphia Eagles και New England Patriots στην Μινεάπολις, γενέτειρα του Prince, είχε μεγάλες συγκινήσεις, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός. Πέραν της απροσδόκητης νίκης των Eagles στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Justin Timberlake έκανε μια φαντασμαγορική εμφάνιση στο ημίχρονο, παίζοντας τις μεγάλες του επιτυχίες και κάνοντας ένα tribute στον Prince.

Αρχικά είχε διαρρεύσει πως το tribute στον Prince θα ήταν πιο «πλούσιο» και θα περιλάμβανε ένα ολόγραμμα του καλλιτέχνη. Τελικά όμως οι σκέψεις εγκαταλείφθηκαν μετά από συζητήσεις με τη συνεργάτιδα και στενή φίλη του Prince, Sheila E. Όπως δήλωσε η ίδια μέσω Twitter, o Prince φέρεται να είχε εκφράσει την εναντίωσή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε στο Guitar World το 1998 τα είχε χαρακτηρίσει «δαιμονικά».

Εν τέλει βρέθηκε μια «συμβιβαστική λύση» και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του ο Timberlake ερμήνευσε το «I Would Die 4 U». Καθώς ο Timberlake έπαιζε πιάνο, ο Prince έκανε την «εμφάνισή» του σε μια τεράστια οθόνη. Πολλοί θαυμαστές του Prince εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στο tribute του Timberlake, αλλά η αδερφή του, Tyka Nelson, εντυπωσιάστηκε και το βρήκε ευχάριστο.

Μιλώντας στο TMZ, η Nelson σχολίασε πως οι θαυμαστές του αδερφού της μπορεί να έχουν την άποψή τους, αλλά ο Prince ήταν άνθρωπος που δεν κρατούσε κακίες. Το σχόλιο της Nelson αναφερόταν στην κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του Timberlake και του Prince για το τραγούδι «SexyBack», όταν ο πρώτος αστειεύτηκε με τον δεύτερο στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών το 2007. Παρά τον «πόλεμο δηλώσεων» που ακολούθησε, η Nelson υπογράμμισε πως ο Prince δεν έμεινε εκεί και είχε αφήσει το συμβάν πίσω του.