Ποιοι γαλαζοαίματοι συναρμολογούν μόνοι τα έπιπλα τους;

royals-1
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δεν φαντάζεσαι εύκολα πως ο πρίγκηπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, έχουν κοινά έπιπλα με τα δικά μας. Δηλαδή θα μπεις στο σπίτι τους, στο παλάτι τους, και θα αναγνωρίσεις το ίδιο παιδικό κρεβάτι…Μήπως είμαστε γαλαζοαίματοι και δεν το ξέρουμε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν πρόκειται για φήμη, ούτε φυσικά για επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι του Buckingham, αλλά για αυθόρμητη δήλωση από τους διακοσμητές που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς μαζί τους…

Ο μινιμαλισμός και η γοητεία της σουηδικής αισθητικής φαίνεται ότι εμπνέουν ακόμη και όσους δεν έχουν κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα και μπορούν να αγοράσουν ό,τι έπιπλα θέλουν.

Σε μια επίσκεψή τους στο Μουσείο ArkDes, το Εθνικό Μουσείο της Σουηδίας για την τέχνη και το ντιζάιν, και σε μια έκθεση αφιερωμένη στα έπιπλα, ο πρίγκηπας William και η Kate Middleton αποκάλυψαν πως έχουν επιλέξει να συναρμολογήσουν οι ίδιοι τα έπιπλα στα παιδικά δωμάτια, γιατί τους αρέσει το απλό, αφαιρετικό ντιζάιν, για το οποίο αρκεί ένα πολυεργαλείο και ένα βιβλιαράκι με τα βήματα για τη δημιουργία του. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες και πριγκίπισσες.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com