Το μεγάλο comeback της Winona Ryder με διπλό ρόλο

winona-ryder
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Tην αγαπήσαμε ως ηθοποιό. Μετά το σκάνδαλο περί κλεπτομανίας, την χάσαμε. Τώρα το ταλαντούχο κορίτσι επιστρέφει με νέο «διπλό» ρόλο…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν είναι και λίγο να ανακοινώνεται ότι μια ηθοποιός σαν την Winona Ryder θα είναι το νέο πρόσωπο που θα λανσάρει προϊόντα της εταιρίας L’Oreal Paris. Υπάρχουν τόσα πρόσωπα, τόσες σταρ, αλλά και επαγγελματίες μοντέλα που διεκδικούν ένα αντίστοιχο συμβόλαιο, κι όμως η Winona έκανε την ανατροπή.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μας αρέσουν πολύ. Βλέπουμε μια γυναίκα που μπορούμε να ταυτιστούμε, βαμμένη-άβαφη, χαλαρή, με μπερέ και πιασμένα μαλλιά, τίποτα επιτηδευμένο και στημένο, με όμορφο δέρμα, ζεστό βλέμμα, τέλεια πόζα.

Και το τάιμινγκ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, με την Winona Ryder να επιστρέφει στη σειρά «Stranger Things» που προβάλλεται από το Netflix. Η δημοφιλής ηθοποιός, ως νέα πρέσβειρα της εταιρείας, θα διαφημίζει προϊόντα για τα μαλλιά και ειδικά για τα ταλαιπωρημένα. Ποια είναι η φράση-κλειδί στην τηλεοπτική διαφήμιση; Τα μαλλιά μπορούν να κάνουν τη μεγάλη επιστροφή. Τι σύμπτωση! Το ίδιο και η Winona Ryder.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com