Το σίκουελ του «Kung Fury» δεν αστειεύεται

michael-fassbender-arnold-schwarzenegger-kai-david-hasselhoff
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Michael Fassbender, Arnold Schwarzenegger και David Hasselhoff θα μας επιστρέψουν στα 1980s για μια νέα επική περιπέτεια.

Το 2015, ο Σουηδός σκηνοθέτης και ηθοποιός David Sandberg κυκλοφόρησε το «Kung Fury», μια ταινία μικρού μήκους, αφιέρωμα στη μαγευτική δεκαετία του 1980. Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών, άφησε θετικότατες εντυπώσεις και πλέον έχει μπει στη διαδικασία για μια συνέχεια μεγάλου μήκους.

Αυτή τη φορά, όμως, το μπάτζετ της ταινίας έχει ανέβει αισθητά και ο Sandberg έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία τεράστιων ηθοποιών, όπως τον Michael Fassbender, τον Arnold Schwarzenegger και τον David Hasselhoff. Ο τελευταίος μάλιστα είχε εμφανιστεί στην πρώτη ταινία, για να τραγουδήσει στο retrowave soundtrack.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Kung Fury» διαδραματίζεται στο Μαϊάμι του 1985, με τον Kung Fury – τον καλύτερο αστυνομικό όλων των εποχών – να φυλά την πόλη με τη βοήθεια των Thundercops. Στην τελευταία του περιπέτεια έπρεπε να ταξιδέψει στον χρόνο για να εξοντώσει τον Αδόλφο Χίτλερ, γνωστό και ως Kung Fuhrer. Ο τραγικός θάνατος ενός συνεργάτη του όμως θα οδηγήσει στη διάλυση της ομάδας του Kung Fury και τώρα έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο, μυστήριο εχθρό.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί πολλές λεπτομέρειες για τη νέα ταινία, αλλά ο Schwarzenegger μάλλον θα παίξει τον ρόλο του προέδρου των ΗΠΑ και ο Fassbender τον νέο εχθρό του Kung Fury. Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι σε Ευρώπη και ΗΠΑ, υπό την επίβλεψη των παραγωγή του πρόσφατου ριμέικ της ταινίας «Το Αυτό», David Katzenberg, Seth Grahame-Smith και Aaron Schmidt.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.