Ένα δις views για το νέο βιντεοκλίπ της Dua Lipa στο YouTube

dua-lipa
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το 2018 αναμένεται να είναι η χρονιά της Βρετανίδας τραγουδίστριας, που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η Dua Lipa έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που σπάει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου views, χάρη στο νέο της βιντεοκλίπ, «New Rules». Το τραγούδι είναι το έκτο κατά σειρά single από το ομώνυμο άλμπουμ της Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Όπως είναι αναμενόμενο, η είδηση χαροποίησε ιδιαίτερα την Dua Lipa και ανέβασε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια στο Instagram για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για το επίτευγμα. «Σήκωσα το τηλέφωνο και έμαθα πως είμαι η νεαρότερα γυναίκα καλλιτέχνης που φτάνει το 1 δις views σε μουσικό βίντεο» γράφει ενθουσιασμένη η Lipa.

Το 2018 έχει ξεκινήσει καλά για την Βρετανίδα τραγουδίστρια, αφού πρόσφατα βρέθηκε υποψήφια για πέντε βραβεία BRIT – τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στη φετινή διοργάνωση. Η Lipa είναι υποψήφια για τα βραβεία British Solo Female Artist, British Artist Video of the Year, British Breakthrough Act, British Single και Mastercard British Album of the Year, με την τελετή να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου στο O2 Arena του Λονδίνου.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βιντεοκλίπ εδώ.