Παντρεύτηκε στα κρυφά η Amy Schumer

amy-schumer Charles Sykes
ΤΡΙΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο γάμος της με τον σεφ Chris Fischer πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο την περασμένη Τρίτη.

Η δημοφιλής ηθοποιός και κωμικός Amy Schumer παντρεύτηκε τον σεφ Chris Fischer, σε μια κρυφή τελετή στο Μαλιμπού την περασμένη Τρίτη. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, με την Jennifer Lawrence και τον Jake Gyllenhaal να βρίσκονται ανάμεσα στους προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με πηγή του US Weekly, η τελετή ήταν «χαλαρή» και οργανώθηκε την τελευταία στιγμή. «Οι περισσότεροι προσκεκλημένοι έμαθαν ότι γάμος θα γίνει την Τρίτη μέσω μηνύματος που έστειλε η Amy την Κυριακή» τόνισε η πηγή, σημειώνοντας πώς όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήγαν πέρασαν υπέροχα.

Επειδή όμως δύσκολα μπορεί να μείνει κάτι κρυφό στον χώρο του θεάματος, οι φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.