Ο Danny Boyle στο στόχαστρο των παραγωγών του Τζέιμς Μποντ

James-bond-daniel-craig
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η τελευταία περιπέτεια του Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου τον Νοέμβριο του 2019.

Αφού λοιπόν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Daniel Craig, οι παραγωγοί της επόμενης ταινίας «Τζέιμς Μποντ» έχουν εστιάσει στην αναζήτηση του κατάλληλου σκηνοθέτη. Έχουν γραφτεί πολλά μέχρι στιγμής, αλλά, σύμφωνα με το Variety, ο Danny Boyle βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Eon και MGM.

Ο σκηνοθέτης του «Slumdog Millionaire» έχει εκφράσει ενδιαφέρον στην προοπτική μιας συνεργασίας και δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το franchise. Το Variety σημειώνει πως ο Boyle βρίσκεται στο αρχικό στάδιο μιας παραγωγής για την Working Title, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να το αναβάλει, εφόσον βρεθεί συμφωνία για να σκηνοθετήσει την 25η ταινία τού «007».

REX/Shutterstock / Vianney Le Caer

Ο Danny Boyle βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Eon και MGM για την σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ.

Το άρθρο τονίζει πως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση μέχρι στιγμής με τον Danny Boyle, αλλά φαίνεται πως βρίσκεται στα «υπόψιν» των παραγωγών από το 2012, τόσο για το «Skyfall» όσο και για το «Spectre» του 2015. Πηγές του Variety αναφέρουν πως εφόσον αλλάξουν τα σχέδια των παραγωγών για κάποιο μεγάλο όνομα, ο Yann Demange θεωρείται το φαβορί για την καρέκλα του σκηνοθέτη.

Παράλληλα όμως με τη σκηνοθεσία της ταινίας, δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο αναφορικά με τηδιανομή της ταινίας. Η MGM διατηρεί τα δικαιώματα για τις ΗΠΑ, αλλά ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία σε άλλες περιοχές. Οι συζητήσεις των παραγωγών με υποψήφιους σκηνοθέτες και διανομείς λογικά θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα, αφού η πρεμιέρα της ταινίας έχει ανακοινωθεί για τον Νοέμβριο του 2019.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.