Μόνο επικό θα μπορούσε να είναι το soundtrack του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

lord-of-the-rings
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

John Rhys-Davies: «Ο Tolkien θα γύριζε στον τάφο του με την τηλεοπτική σειρά της Amazon».

Το βραβευμένο με Grammy και Όσκαρ soundtrack της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» θα εκδοθεί σε βινύλιο για πρώτη φορά και, όπως θα δείτε, το box set είναι άκρως εντυπωσιακό. Το soundtrack είχε κυκλοφορήσει από την Reprise σε CD το 2005, αλλά πλέον η έκδοση βινυλίου θα ευχαριστήσει του audiophile θαυμαστές της σειράς ταινιών.

Η πρώτη κυκλοφορία στη σειρά από την Rhino/Warner Bros, του soundtrack της ταινίας «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού» θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου σε δερμάτινη θήκη με πέντε κόκκινα βινύλια. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται ένας χάρτης της Μέσης Γης, καθώς και σημειώσεις του Doug Adams, συγγραφέα του βιβλίου «The Music of the Lord of the Rings Films».

Amazon

Παράλληλα, η Amazon πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλίο του Tolkien. Οι παραγωγοί της Amazon μάλιστα τόνισαν πως η νέα σειρά θα αποτελέσει προπομπό για περαιτέρω σειρές βασισμένες σε ήρωες και γεγονότα της Μέσης Γης.

Η είδηση μπορεί να χαροποίησε τους θαυμαστές της σειράς βιβλίων φαντασίας και των ταινιών, αλλά έχουν εκφραστεί αντίθετες απόψεις από το καστ των ταινιών. Ο μεν Ian McKellen δήλωσε θετικός στο να υποδυθεί ξανά τον μάγο Γκάνταλφ, αλλά ο John Rhys-Davies (ο οποίος ενσάρκωσε τον νάνο Γκίμλι) θεωρεί πως ο J.R.R. Tolkien θα «γύριζε στον τάφο του» στο άκουσμα του project της Amazon.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.