Θέλετε να δείτε τις πιο εκκεντρικές τάσεις ομορφιάς στο Μιλάνο;

milan-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όμορφα κορίτσια με τέλειες αναλογίες, υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ. Κι όταν το στόρι αλλάζει; Για να μην βαριόμαστε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

O οίκος Gucci έκανε την ανατροπή για τον χειμώνα του 2019 με ένα απρόσμενο, σουρρεαλιστικό, φουτουριστικό σόου. Κι αν δούμε τα μοντέλα στο κοντινό τους; Θα διαπιστώσουμε πως όλα γίνονται για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Φανταστείτε μονόφρυδα κορίτσια, δηλαδή πανέμορφες κοπέλες που βλέπουν τα φρύδια τους να ενώνονται, μια επίδειξη μέσα σε ένα χειρουργείο του μέλλοντος, με μούσα την Frida Kahlo σε νέες δημιουργικές περιπέτειες.

Για τη σεζόν που ετοιμάζεται, ο Alessandro Michele πειραματίστηκε και αποδόμησε τον κόσμο της ομορφιάς, δημιούργησε με την ομάδα του, τους κομμωτές και τους μακιγιέρ, την ψευδαίσθηση ενός τρίτου ματιού, στο μέτωπο, σαν ένα Κύκλωπας που γίνεται γυναίκα και περπατά στην πασαρέλα με ξανθά φρύδια.

Άλλα κορίτσια είχαν αυτό το τρίτο μάτι στα χέρια τους και για να υπάρχει το τέλειο αποτέλεσμα, δηλαδή απόλυτα ρεαλιστικό, κλήθηκαν και μακιγιέρ ειδικών εφέ.

Και τα μαλλιά; Εμπνευσμένα από τον David Bowie, πορτοκαλί, κοντά, η ιδανική κόμμωση για άλιεν. Υπέροχες περούκες για υπέροχα κορίτσια που καταλαβαίνουν καλύτερα τον ρόλο τους, φορώντας Gucci.

Και τα άβαφα κορίτσια της ομάδας εμφανίστηκαν με γενναιόδωρα κοσμήματα στο κεφάλι σαν μοντέρνες περικεφαλαίες για πρίγκίπισσες του σήμερα. Kαι τα αγόρια; Bαμμένα σαν Αιγύπτιοι πρίγκηπες απέδειξαν ότι ένα μαύρο μολύβι μπορεί να κάνει θαύματα. Στην πασαρέλα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com