Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας συναυλικής ταινίας του Nick Cave

nick-cave
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το «Distant Sky» θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων στις 12 Απριλίου.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Nick Cave και οι Bad Seeds θα κυκλοφορήσουν μια συναυλιακή ταινία, η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής του περιοδείας το 2017. Το «Distant Sky», όπως τιτλοφορείται η ταινία, γυρίστηκε στη συναυλία που έδωσαν στην Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο προώθησης του τελευταίου τους άλμπουμ «Skeleton Tree».

AP / Laurent Gillieron

Εκτός από τα νέα τραγούδια του δίσκου, ο Nick Cave και οι Bad Seeds ερμήνευσαν πολλά από τα πιο κλασσικά τραγούδια της πλούσιας δισκογραφίας τους. Αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη συναυλία εμφανίστηκε μαζί τους η Δανή σοπράνο Else Torp, η οποία ερμήνευσε το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας, «Distant Sky» επί σκηνής με το συγκρότημα.

nickcaveandwarrenellis.com / Steve Gullick

O Warren Ellis είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Nick Cave.

Μαζί με τον Cave εμφανίστηκαν επί σκηνής οι Warren Ellis (πιάνο, πλήκτρα, κιθάρα), Martyn Casey (μπάσο), Thomas Wydler (τύμπανα), Jim Sclavunos (βιμπράφωνο, κρουστά, πιάνο), George Vjestica (κιθάρα) and Larry Mullins (πλήκτρα, πιάνο). Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε 500 μόλις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως, για μία μόνο μέρα, στις 12 Απριλίου.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ.