«Όλα ανοιχτά» για το reunion των Spice Girls

spice-girls Ian West
ΤΡΙΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η Mya αναπολεί την επιτυχία του «Lady Marmalade» και θέλει να ξανασυνεργαστεί με Lil Kim, Christina Aguilera και Pink.

Μετά από χρόνια φημών και συζητήσεων, οι αντιστάσεις της Victoria Beckham κάμφηθκαν και οι Spice Girls ανακοίνωσαν την επανένωσή τους. Το pop συγκρότημα σύμβολο των 1990s τόνισε πως ήταν η κατάλληλα ώρα για να εξερευνήσουν μαζί νέες προοπτικές.

Παρά τον ενθουσιασμό για την ανακοίνωση, δεν έγινε γνωστή η φύση της επανένωσης, δηλαδή εάν θα περιλαμβάνει μια επιστροφή στην δισκογραφία ή θα περιοριστεί σε ζωντανές εμφανίσεις. Άλλωστε, η Victoria Beckham έχει υπογραμμίσει επανειλημμένως πως, λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεών της, δυσκολεύεται να δεσμευτεί σε μια παγκόσμια περιοδεία.

AP

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η φύση της επανένωσης των Spice Girls.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες συζητήσεις για το μέλλον των Spice Girls, η Geri Horner δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Sunday Brunch πως η προοπτική μιας παγκόσμιας περιοδείας δεν έχει αποκλειστεί. «Το συζητάμε, θέλουμε να κάνουμε κάτι για τους θαυμαστές μας και όλη τη νέα γενιά» εξήγησε η Ginger Spice, συνιστώντας παράλληλα υπομονή μέχρι να οριστικοποιηθούν τα σχέδιά τους.

Συνεχίζοντας, η Horner παρομοίασε τη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος με γάμο και εξήγησε πως μετά από 20 χρόνια διατηρούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Η επανένωση, κατέληξε η Horner, ήρθε την κατάλληλη στιγμή και είναι έτοιμες για κάτι καινούριο.

WireImage / Kevin Mazur

Η Mya θα ήθελε να συνεργατεί ξανά με τις Lil Kim, Christina Aguilera και Pink.

Η επανένωση των Spice Girls φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στην Mya, για ένα αντίστοιχο reunion με τις Lil Kim, Christina Aguilera και Pink. Οι τέσσερις τραγουδίστριες είχαν διασκευάσει το «Lady Marmalade» των Eleventh Hour για το soundtrack του πολυβραβευμένου μιούζικαλ «Moulin Rouge!» το 2001. Το single αποτέλεσε τεράστια επιτυχία, κατακτώντας την πρώτη θέση των charts σε πολλές χώρες.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή ET Canada, η Mya εξέφρασε την επιθυμία της συνεργαστεί ξανά με τις Lil Kim, Christina Aguilera και Pink και να ερμηνεύσουν ξανά το τραγούδι. Στην ίδια συνέντευξη η Mya διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την Aguilera και την Pink να βρίσκονται «στα μαχαίρια» εκείνη την εποχή, υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ τους.