Πρώτη φωτογραφία της Chicago West

kanye-west-kim-kardashian Matt Baron
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το τρίτο παιδί των Kanye West και Kim Kardashian γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Kanye West και η Kim Kardashian έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτο φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειάς τους, της Chicago. Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του μέσω παρένθετης μητέρας στις 15 Ιανουαρίου και λίγο αργότερα αποκάλυψαν το όνομά της μέσω ανάρτησης στο blog της Kardashian.

Η πρώτη φωτογραφία της Chicago είναι μια selfie με την μητέρα της, η οποία ανέβηκε στον λογαριασμό Instagram που διατηρεί η Kim Kardashian. Η περιχαρής μητέρα και η μικρή Chicago ποζάρουν για την φωτογραφία, στην οποία έχει περαστεί ένα φίλτρο για να φαίνονται σαν...χαριτωμένα αρκουδάκια.

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Το ζευγάρι αποφάσισε να προσλάβει παρένθετη μητέρα λόγω ενδεχομένων ιατρικών επιπλοκών που θα αντιμετώπιζε η Kardashian σε περίπτωση κυοφορίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρένθετη μητέρα έλαβε 45.000 δολάρια για τις υπηρεσίες της.

O Kanye και η Kardashian παντρεύτηκαν το 2014 και η πρώτη τους κόρη, North «Nori» West, γεννήθηκε το 2013, ενώ ο γιος τους, Saint West, το 2015. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Saint νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για λίγες μέρες λόγω μιας «άσχημης περίπτωσης πνευμονίας».