Ποιοι σταρ νοικιάζουν το σπίτι τους;

torent1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

To Χόλιγουντ έχει δικούς του κανόνες. Και όταν διαβάζουμε ότι αναγνωρίσιμοι ηθοποιοί έχουν αποφασίσει να νοικιάσουν ορισμένα από τα σπίτια τους, θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Jennifer Lawrence, για παράδειγμα, νοικιάζει εδώ και έναν χρόνο περίπου το διαμέρισμά της στην Tribeca, στη Νέα Υόρκη, με τρεις κρεβατοκάμαρες, αλλά αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή από 30.000 δολάρια τον μήνα σε 27.500 δολάρια, όταν είδε ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση.

Ο Leonardo DiCaprio, αντί να μπει στη διαδικασία της μηνιαίας μίσθωσης, σκέφτηκε μάλλον πιο έξυπνα και ακολουθεί τη φιλοσοφία του Airbnb, χρεώνοντας με τη μέρα. Έτσι, για να νοικιάσει κανείς το σπίτι του στο Palm Springs θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να πληρώσει 4500 δολάρια τη μέρα.

Λίγους μήνες μετά την αγορά ενός σπιτιού στο Μανχάταν, η Jessica Chastain θέλησε να νοικιάσει την περιουσία της στο Greenwich Village, έναντι 11.500 δολαρίων τον μήνα, για ένα υπερπολυτελές δυάρι.

Η Salma Hayek νοικιάζει το σπίτι της στο Λος Άντζελες που θυμίζει ράντσο, για 9.750 δολάρια μηνιαίως, ο Orlando Βloom το σπίτι του στο Λος Άντζελες για 16.500 τον μήνα, η Hillary Swank το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη για 20.000 δολάρια τον μήνα. Ο πιο εκκεντρικός της παρέας; Ο Lenny Kravitz που ζητά για την έπαυλη του στο Παρίσι 251.847 δολάρια τον μήνα. Γιατί εκεί, λεφτά υπάρχουν…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.