Ακούστε το νέο, οπερατικό single του Jack White

Jack-white Chris Pizzello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Στριμώξα την punk, την hip-hop και την rock ‘n’ roll σε μια χρονοκάψουλα» δήλωσε ο White για τον νέο δίσκο του.

Ο νέος solo δίσκος του Jack White με τίτλο «Boarding House Reach» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου και ο πρώην frontman των White Stripes μοιράστηκε ένα από τα τραγούδια του, το «Over And Over And Over». Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι, το οποίο ξεχωρίζει για οπερατικά φωνητικά του, πατώντας εδώ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Rolling Stone, ο White είχε αποκαλύψει πως το είχε επιχειρήσει να ηχογραφήσει το συγκεκριμένο πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο με τους White Stripes όσο και με τον Jay-Z. Ο τραγουδιστής παρομοίωσε την ηχογράφηση με το κυνήγι του «Μόμπυ Ντικ», λέγοντας πως «ήταν σαν την λευκή φάλαινα μου, την κυνήγησα και την κυνήγησα και τελικά, εντελώς ξαφνικά, δούλεψε».

Invision/AP / Amy Harris

Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια της συνέντευξης του, για τις ανάγκες του επερχόμενου δίσκου του συνεργάστηκε με πολλούς νέους μουσικούς. Ορισμένοι από αυτούς τους νέους συνεργάτες του είχα δουλέψει με καλλιτέχνες όπως ο Kanye West και ο Kendrick Lamar, με τον White να ομολογεί πως ανησύχησε για την περίπτωση που δεν θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν σε μουσικό επίπεδο.

Τελικά όμως οι φόβοι του δεν εκπληρώθηκαν, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για την ποικιλία ήχων στο νέο του δίσκο. «Θα μπορούσε να είναι συνταγή για καταστροφή. Νομίζω πως θα τρομοκρατούσε τον περισσότερο κόσμο, οπότε ήταν πολύ δελεαστικό για μένα» εξήγησε στο περιοδικό. «Ολόκληρος ο δίσκος, για μένα, είναι απίστευτα σύγχρονος. Ήθελα να πάρω την punk, την hip-hop και την rock ‘n’ roll και να τα στριμώξω σε μια χρονοκάψουλα του 2018» σχολίασε ο White.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.