Οι ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

nicole-kidman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Mετά το μαύρο που επικράτησε στις προηγούμενες απονομές, οι σταρ του Χόλιγουντ επέστρεψαν στις παγιέτες, τα στράπλες και το χρώμα. Ποιες έλαμψαν για τις επιλογές τους στην κινηματογραφική απονομή της Κυριακής; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Nicole Kidman, εξαιρετικά αδύνατη, εμφανίστηκε με το δεξί χέρι στη μέση για την τέλεια πόζα στους φωτογράφους, με μπλε φόρεμα με φιόγκο, μάξι με σκίσιμο, Armani Prive, σαν δώρο έκπληξη.

H Maria Menunos πάντως επέλεξε μια μαύρη δημιουργία της Celia Kritharioti, ένα εντυπωσιακό φόρεμα που δημιούργησε την τέλεια αντίθεση με το κόκκινο χαλί. Και οι υπόλοιπες λαμπερές κυρίες της πασαρέλας των Όσκαρ;

Η Jennifer Lawrence μάκρυνε τα μαλλιά της, τόνισε το βλέμμα της και φόρεσε μια στράπλες δημιουργία, ασημένια, με έξτρα λάμψη, από τον οίκο Christian Dior. Aσημένιο Givenchy και για την Gal Gadot, την ίδια στιγμή που η Margot Robbie έκανε πρόβα…νυφικού με λευκό φόρεμα Chanel με γιρλάντα.

Η Emma Stone φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι με κλασικές γόβες, κι ένα κόκκινο σακάκι με φούξια φιόγκο. Louis Vuitton (οίκο που επέλεξε και η Sandra Bullock με τον στυλίστα της για ένα μαύρο ασημένιο φόρεμα), ενώ η Meryl Streep προτίμησε ένα κόκκινο έντονο φόρεμα με ντεκολτέ, από τον Christian Dior.

Καλύτερη εμφάνιση; Zendaya με μαύρη ασύμμετρη δημιουργία, σαν αρχαία Ελληνίδα στα μαύρα, με Giambattista Valli. Jane Fonda με λευκό Balmain.

Και αμφιλεγόμενη; Salma Hayek με Gucci, ένα βιολετί φόρεμα με φραμπαλάδες και κρύσταλλα, σίγουρα εντυπωσιακό. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.