Τι έγραφε το προσωρινό τατουάζ της Emma Watson στα Όσκαρ;

emma-watson
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Κάθε σταρ του Χόλιγουντ που σέβεται τον εαυτό της επιδιώκει να στέλνει μηνύματα και συμβολισμούς, όταν θέλει να εκμεταλλευτεί το όνομα και την απήχηση που έχει κάθε της κίνηση. Και η Emma Watson; Πώς εμφανίστηκε στα φετινά Όσκαρ; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Για να είναι στο κλίμα των ημερών, η Emma Watson φόρεσε ένα μάξι μαύρο φόρεμα, ένα υπέροχο κόσμημα και βρέθηκε στο πάρτι του Vanity Fair μετά την απονομή των φετινών κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, με το προσωρινό τατουάζ: Time’s Up.

Aντί να το φορέσει σε καρφίτσα, θέλησε να φωνάξει το μήνυμα της εποχής και να το «γράψει» ή πιο σωστά, να το «χτυπήσει», έστω προσωρινά στο δέρμα της. 

Το τατουάζ της Emma Watson δεν είναι διακριτικό, είναι γραμμένο με καλλιγραφικά γράμματα στο δεξί της χέρι και ταιριάζει τέλεια με το φόρεμα, και τα χρυσά κοσμήματα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τον Φεβρουάριο η ηθοποιός έδωσε 1.7 εκατομμύρια για να ενισχύσει οικονομικά και να δυναμώσει με την παρουσία της το κίνημα του Time’s Up, οπότε μάλλον η επιλογή της του τατουάζ δεν ήταν μόνο θέμα styling.  Όπως και να 'χει, αν κρίνουμε από τα Όσκαρ, τα πολιτικοποιημένα τατουάζ θα φορεθούν πολύ φέτος…Μπράβο κορίτσια, να ξυπνάμε σιγά-σιγά... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.