Πρώτο teaser trailer για τη νέα «Μαίρη Πόππινς»

mary-poppins
ΤΡΙΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η μαγική νταντά της Disney επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη για να μας θυμίσει ξανά τη χαρά της ζωής.

Μετά από 50 περίπου χρόνια, η Μαίρη Πόππινς θα επιστρέψει ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με την Emily Blunt στον ρόλο της μαγικής νταντάς.

Πέραν της Μαίρη Πόππινς, στην ταινία επιστρέφουν οι χαρακτήρες του Μάικλ και της Τζέιν Μπανκς ως ενήλικες πια, τους οποίους ενσαρκώνουν ο Ben Whishaw και η Emily Mortimer, αντίστοιχα. Στη συνέχεια της Disney εμφανίζονται η Meryl Streep, ο Colin Firth και η Angela Lansbury, καθώς επίσης η «original Πόππινς», Julie Andrews, και ο Dick Van Dyke.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rob Marshall, έχει βάλει την υπογραφή του σε οσκαρικές ταινίες όπως το μιούζικαλ «Σικάγο» και την δραματική ταινία «Αναμνήσεις μιας Γκέισας», αλλά και σε ταινίες φαντασίας, όπως τους «Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά» και «Τα μυστικά του δάσους». Η συνεργασία του Marshall με την Disney έχει μέλλον, καθώς πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα σκηνοθετήσει το live action ριμέικ της «Μικρής γοργόνας».

Σεναριογράφος της νέας Μαίρη Πόππινς είναι ο David Magee, γνωστός για τη«Ζωή του Πι» και το «Ψάχνοντας τη χώρα του ποτέ», ενώ την μουσική επένδυση της ταινίας ανέλαβαν οι Marc Shaiman και Scott Wittman.

Η νέα ταινία της Disney θα κάνει την πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο του 2018 και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.