Τι σκεφτόταν τελικά η Jennifer Garner και έγινε meme στα Όσκαρ;

Jennifer-garner
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έδωσε τη δική της χιουμοριστική απάντηση στην «ξαφνική επιφώτισή» της.

Η τελετή των βραβείων Όσκαρ την περασμένη Κυριακή μπορεί να μην είχε κάποιο μεγάλο σφάλμα όπως την περασμένη χρονιά, αλλά δεν έλειψαν οι πιο ανάλαφρες στιγμές. Μια σκηνή που έχει ξεχωρίσει από τα φετινά Όσκαρ είναι η έκπληκτη αντίδραση της Jennifer Garner σε κάποια φάση της απονομής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός χειροκροτεί μαζί με το πλήθος, όταν ξαφνικά παγώνει και σοβαρεύει η έκφραση στο πρόσωπό της, σαν να θυμήθηκε ή να έχει συνειδητοποιήσει κάτι σοβαρό. Το κλιπ γρήγορα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να δίνουν τη δική τους θεωρία για το τι μπορεί να σκεφτόταν η Garner, από το ότι ξέχασε τον θερμοσίφωνα, μέχρι πιο βαθυστόχαστες φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Με τις πολλές θεωρίες να δίνουν και να παίρνουν, η πρωταγωνίστρια τού Alias αποκάλυψε τελικά ήταν αυτό που σκεφτόταν, μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της Instagram. Χρησιμοποιώντας τον viral βίντεο έξι δευτερολέπτων, η Garner έδωσε τρεις διαφορετικές «απαντήσεις», η μια πιο αστεία από την άλλη.

Αρχικά η Garner μονολογεί: «Συγχαρητήρια στην “Μορφή του νερού”, μάλλον πρέπει να κάνω σχέση με ένα ψάρι», με σαφή αναφορά στη μεγάλη νίκη του Guillermo del Toro στα φετινά Όσκαρ. Στη συνέχεια η Garner σκέφτεται «E, Jimmy Kimmel, τι βρίσκεται στο πορτοφόλι σου. Κάτσε, πού είναι το πορτοφόλι μου;». Αυτή η «απάντηση» με αναφορά στον παρουσιαστή της βραδιάς παραπέμπει στο σλόγκαν της Garner για τηλεοπτική διαφήμιση που είχε κάνει για την Capital One Venture.

Στην τρίτη απάντησή της, η Garner λέει πως ανυπομονεί να συνεργαστεί με την Lena Dunham και ξαφνικά αναρωτιέται εάν έχει υπογράψει συμβόλαιο με όρο για γυμνό. Η 45χρονη ηθοποιός πρόσφατα συμφώνησε με το HBO να πρωταγωνιστήσει με την Dunham στην κωμική σειρά «Camping». Η Dunham, όπως θα γνωρίζουν οι φανς της σειράς «Girls», έχει μια τάση να εμφανίζεται γυμνή.

Στη σειρά η Garner θα υποδυθεί την αυστηρή και καταπιεστική μητέρα, η οποία πηγαίνει σε ταξίδι camping με την υποτακτική αδερφή της, την πρώην καλύτερη της φίλη και ένα «ελεύθερο πνεύμα» που βρίσκουν στην διαδρομή. Αυτός θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος της Garner το 2006, όταν και ολοκληρώθηκε η σειρά «Alias». Κατά την άφιξή της στην τελετή απονομής των Όσκαρ, η ηθοποιός σχολίασε πως ανυπομονεί να συνεργαστεί με ανθρώπους που δουλειά τους είναι να γελάνε όλη μέρα.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.