Γιατί θέλουν να μοιάσουν οι γυναίκες στην Emily Ratajkowski;

emily1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα μοιάζουν τέλεια και απαθανατίζονται με κάθε λεπτομέρεια. Και τώρα που ακόμη και ο…αφαλός γίνεται εμμονικά αψεγάδιαστος, η υπερβολή αποτελεί συνώνυμο της ομορφιάς. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν διαβάσει κανείς στα περιοδικά μόδας πόσα προϊόντα ομορφιάς κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο εμπόριο που υπόσχονται να κάνουν θαύματα στο πρόσωπο ή στο σώμα μας, θα νομίζει ότι έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε πλέον αποκλειστικά με…τρίχες και μπότοξ.

Το καινούργιο λοιπόν στην ιστορία της ματαιοδοξίας είναι πως νεαρά κορίτσια αλλά και μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες που παρακολουθούν στενά τους λογαριασμούς αναγνωρίσιμων μοντέλων κλείνουν ραντεβού στον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν ίδιο αφαλό με την Emily Ratajkowski.

Τι άλλο θα ακούσουμε… Και τι άλλο θα δούμε. Αν θα το κάνουμε κιόλας; Ε μάλλον όχι, απλώς έχει πλάκα να βλέπεις πόσο πολύ δεν μπορούμε να αποδεχτούμε πλέον τη φυσική μας ομορφιά κι έχουμε φτάσει στο σημείο να τα δαιμονοποιούμε όλα και να μην μας αρέσει τίποτα πάνω μας.

Η μύτη μας, το πηγούνι, τα ζυγωματικά, το στήθος, τα αυτιά, οι ρυτίδες, η κοιλιά, τα μπούτια, οι αστράγαλοι, τα δάχτυλα, τώρα δεν μας αρέσει και ο αφαλός μας. Είναι η στιγμή που η επιστήμη της ομορφιάς σηκώνει τα χέρια ψηλά και μας προτείνει απλά να επιστρέψουμε σε σταθερές αξίες και να φροντίσουμε τουλάχιστον τη σωστή ενυδάτωση, στην καθημερινή μας ρουτίνα, και να αφήσουμε τα χειρουργεία για πιο σημαντικές αποφάσεις και επεμβάσεις.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com
 

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.