Το αφεντικό της Marvel ξεκαθάρισε πως ο «Μαύρος Πάνθηρας» θα επιστρέψει

black-panther
ΤΡΙΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Kevin Feige: «Μια από τις αγαπημένες ενασχολήσεις στην Marvel είναι να ονειρευόμαστε τι θα κάνουμε στο δεύτερο μέρος».

Έχοντας σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ήταν σχεδόν αδιανόητο να μην έχουν αρχίσει να καταστρώνονται σχέδια για μια συνέχεια στον «Μαύρο Πάνθηρα». Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας, Ryan Coogler, σχετικά με αυτή την προοπτική, το μεγάλο αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, επιβεβαίωσε τις φήμες για ένα σίκουελ.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Feige δήλωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του «Μαύρου Πάνθηρα 2», χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μπορεί να αποκαλύψει. «Οπωσδήποτε θα κάνουμε μια συνέχεια. Μια από τις αγαπημένες ενασχολήσεις στην Marvel Studios είναι να καθόμαστε γύρω από το πρώτο μέρος και να ονειρευόμαστε τι θα κάνουμε στο δεύτερο μέρος. Υπήρξαν πολλές τέτοιες συζητήσεις όταν φτιάχναμε τον πρώτο Μαύρο Πάνθηρα. Έχουμε ιδέες και μια σχετικά σταθερή κατεύθυνση την οποία θέλουμε να ακολουθήσουμε με τη δεύτερη ταινία» δήλωσε ο Feige.

Οι Avengers επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη τον Απρίλιο.

Παρά το γεγονός ότι ο «Μαύρος Πάνθηρας» είναι μια πρόσφατη προσθήκη στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η πρώτη του solo ταινία έχει εισπράξεις άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Έτσι λοιπόν είναι βέβαιο ότι η Marvel θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον πολυμήχανο βασιλιά της Ουακάντα στο προσκήνιο.

Επόμενη ταινία της Marvel θα είναι το «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας», με την πρεμιέρα της να έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου. Όλα τα «μεγάλα χαρτιά» της εταιρείας – όπως ο Captain America και ο Iron Man – αναμένονται να εμφανιστούν στη συνέχεια για να αντιμετωπίσουν τον Thanos. Όπως φαίνεται από τα τρέιλερ, η Ουακάντα θα παίξει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.