Και η Jennifer Lopez είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση

Jennifer-lopez
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Όταν αρνήθηκα, τρομοκρατήθηκα και σκεφτόμουν τι έκανα, αυτός ο άνθρωπος μου δίνει δουλειά» αποκάλυψε η pop star.

Οι αποκαλύψεις για την ανάρμοστη συμπεριφορά ισχυρών παραγόντων στον χώρο του θεάματος έχουν αποτελέσει αφορμή για δημόσια συζήτηση πάνω στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Τα κινήματα #MeToo και Time’s Up που έχουν προκύψει έχουν δώσει τη δυνατότητα σε πολλά θύματα να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar, η Jennifer Lopez μίλησε για τη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλυγουντ. Αφού ξεκαθάρισε πως δεν έχει κακοποιηθεί, όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις, διηγήθηκε πως ένας σκηνοθέτης τής ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να δει τα στήθη της. Η 48χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως αρνήθηκε και με μεγάλο φόβο αντιστάθηκε.

AP

«Θυμάμαι την καρδιά μου χτυπά δυνατά και να σκέφτομαι τι έκανα, αυτός ο άνθρωπος μου δίνει δουλειά, ήταν μια από τις πρώτες μου ταινίες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Lopez, η οποία όμως δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο στην ηλικία των 16 ετών με τη δραματική ταινία «My Little Girl», πρώτου αναλάβει πρωταγωνιστικούς ρόλος σε ταινίες όπως «Η Χρηματαποστολή», «Selena» και «Το κελί».

Παρά το γεγονός ότι ένιωσε τρομοκρατημένη όταν αρνήθηκε την πρόταση του ανώνυμου σκηνοθέτη, η Lopez ήξερε πως η συμπεριφορά του «δεν ήταν σωστή» και αναγνώρισε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Όπως σημείωσε στη συνέχεια, οι αρχές που απέκτησε μεγαλώνοντας στο Μπρονξ την βοήθησαν να αρνηθεί και να μην ανεχτεί την συμπεριφορά του.