To σπίτι της Sharon Stone είναι εξαιρετικά φωτογενές

sharon-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Είναι ψηλοτάβανο, επιβλητικό, συνδιάζει το μοντέρνο με το κλασικό, έχει μαύρους δερμάτινους καναπέδες και διάφανες κουρτίνες. Περιμένατε τίποτα λιγότερο από την Sharon Stone; της Σάντυς Τσαντάκη

Eίναι από τις γυναίκες που όσο μεγαλώνουν, ομορφαίνουν. Και τώρα που η Sharon Stone άνοιξε το σπίτι της, για να φωτογραφηθεί μέσα σε αυτό, διέρρευσαν στο Ίντερνετ οι εικόνες μιας όμορφης σταρ που αγαπάει τον χρόνο και τους τρεις γιους της.

Για το σπίτι της, ξέρει να βρίσκει τους κατάλληλους ανθρώπους όποτε θέλει να κάνει μια αλλαγή, χωρίς να βιάζεται. Ένα σπίτι που αγόρασε πριν από 25 χρόνια, την εποχή που ακολουθούσε το …βασικό της ένστικτο και ζούσε μια τρέλα με την αστυνομία να προσπαθεί να απομακρύνει όσους ήθελαν να μπουκάρουν μέσα στο σπίτι της για να την γνωρίσουν από κοντά.

Αντί να φύγει, φρόντισε το σπίτι της να είναι ασφαλές, όχι φρούριο, αλλά ασφαλές. Και να έχει ιστορία, με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που θέλησε να προσθέσει στο σπίτι για να έχει μνήμες, ήδη από τα πρώτα χρόνια.

Στην πρόσφατη ανακαίνιση του σπιτιού, η Sharon Stone θέλησε να παίξει με τα χρώματα, τις αντιθέσεις, το παλιό με το καινούργιο, πρόσθεσε καθρέφτες, χώρισε τους μεγάλους χώρους, έφτιαξε ένα δωμάτιο για να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια τα τρία της παιδιά, έχτισε από το μηδέν ξανά την κουζίνα της, και την τραπεζαρία της.

Τι ξεχωρίζουμε από τις φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της Sharon Stone; Την αντίθεση και συμφιλίωση του λευκού με το μαύρο. Τους λευκούς πολυέλαιους. Ένα έργο του Basquiat. Την τραπεζαρία σε στιλ Art Deco. Το βελούδο. Την πισίνα. Το χαμόγελο όταν φωτογραφίζεται με τους τρεις γιους της.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com