Υστερία και συγκίνηση για το τελευταίο μέρος της σειράς «Twilight»

ysteria-kai-sugkinisi-gia-to-teleutaio-meros-tis-seiras-twilight

ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τελευταίου μέρους της σειράς ταινιών «Twilight» παρακολούθησαν στο Λος Άντζελες την περασμένη Δευτέρα αμέτρητοι θαυμαστές.

Ο Robert Pattinson, η Kristen Stewart και ο Taylor Lautner, μαζί με άλλα μέλη του πρωταγωνιστικού cast αποχαιρέτησαν τους θαυμαστές τους, πολλοί από τους οποίους είχαν κατασκηνώσει εδώ και μέρες στο κέντρο του Λος Άντζελες, προκειμένου να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς αλλά και να απολαύσουν το επικό φινάλε της ταινίας «Breaking Down –Part two», πριν την κανονική προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στη θνητή Μπέλα, το βαμπίρ Έντουαρντ και τον λυκάνθρωπο Τζέικομπ φτάνει επιτέλους στο τέλος της, με το βασικό κινηματογραφικό ζευγάρι, την Μπέλα και τον Έντουαρντ να υποχρεώνονται να προστατεύσουν το παιδί τους από μια αρχαία συμφωνία των βαμπίρ.

Η Kristen Stewart μπόρεσε επιτέλους να αποδεχτεί την άγρια πλευρά της παίζοντας πλέον την Μπέλα στο νέο της ρόλο ως βαμπίρ. Η ίδια ελπίζει ότι το κοινό θα χαρεί την απόλυτη αλλαγή του χαρακτήρα της στην ταινία και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Μπέλα εργάστηκε πολύ σκληρά για να φτάσει στο σημείο να τα έχει όλα μαζί με τον σύντροφό της.

Περισσότεροι από 2.2000 θαυμαστές από όλο τον κόσμο κατασκήνωσαν στο κέντρο του Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και τις μαραθώνιες προβολές που είχε διοργανώσει το στούντιο Summit.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και πόζαραν δίπλα στους θαυμαστές τους. Ο Robert Pattinson, ο κινηματογραφικός Έντουαρντ, δήλωσε ότι ήλπιζε οι φίλοι των ταινιών Twilight να απολαύσουν το κύκνειο άσμα της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς.

Ο Lautner, ή αλλιώς «ο λυκάνθρωπος Tζέικομπ», όπως έγινε διάσημος μέσα από τις ταινίες, τόνισε χαρακτηριστικά: «νιώθω φανταστικά, είμαι λυπημένος, συγκινημένος, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν μέσα μου αυτή τη στιγμή όμως απλώς προσπαθώ να ρουφήξω την κάθε στιγμή…».

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, το «παρών» έδωσαν και ο σκηνοθέτης Bill Condon, καθώς και η συγγραφέας Stephanie Meyer, η οποία με τα μπεστ σέλερ μυθιστορήματά της Twilight κατόρθωσε να πυροδοτήσει την κινηματογραφική σειρά –φαινόμενο που κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων εφήβων.

Η Stephanie Meyer αναφέρθηκε στην εξέλιξη των χαρακτήρων αλλά και των νεαρών πρωταγωνιστών που κλήθηκαν να τους ενσαρκώσουν: «Ήταν πραγματικά υπέροχο να τους βλέπω να μεγαλώνουν, ειδικά την Κristen, επειδή ο χαρακτήρας της εξελίσσεται τόσο πολύ σε αυτή την ταινία. Το να τη βλέπω να γίνεται πανίσχυρη και να φτάνουν οι χαρακτήρες στο σημείο όπου ήταν προορισμένοι να φτάσουν, το να γίνεται η πιο άγρια από τους άγριους, ήταν πραγματικά ικανοποιητικό για μένα», κατέληξε η συγγραφέας.