Με τραγούδια των Beach Boys και Guns N’ Roses κηδεύτηκε ο Charles Manson

charles-manson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

O εγγονός του Manson θέλησε να δείξει σεβασμό στον παππού του και σε «όσους εμμένουν στην αλήθεια της ζωής».

Ο διαβόητος Charles Manson πέθανε στη φυλακή τον περασμένο Νοέμβριο στην ηλικία των 83 ετών. Σύμφωνα με την έκθεση των ιατροδικαστικών αρχών, ο θάνατός του προήλθε από οξεία καρδιακή ανακοπή, αναπνευστική ανεπάρκεια και καρκίνο του παχέος εντέρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το περασμένο Σάββατο τελέστηκε η κηδεία του Manson στο Πόρτερβιλ της Καλιφόρνια, όπου αποτεφρώθηκε η σωρός του. Ο Mark Pitcher, πάστορας της Εκκλησίας του Ναζωραίου, δήλωσε στο Associated Press πως 20-25 άτομα παρευρέθηκαν στην τελετή, συμπεριλαμβανομένου του εγγονού του, Jason Freeman, και της Sandra Good – πρώην μέλος της «οικογένειας Manson».

AP

Η επόμενη ταινία του Quentin Tarantino θα έχει θέμα τους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Charles Manson το καλοκαίρι του 1969.

Ο Freeman, ο οποίος δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Manson, πρόσφατα κέρδισε δικαστική μάχη για την επιμέλεια της σωρού του παππού. Όπως είχε τονίσει στο Rolling Stone, στόχος του ήταν να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να δείξει το σεβασμό του στον παππού του και σε «όσους εμμένουν στην αλήθεια της ζωής».

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Les Peters σχολίασε στην τοπική εφημερίδα Porterville Recorder πως υπήρχε μια «hippie ατμόσφαιρα», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως παίχτηκαν τραγούδια που είχε γράψει και ερμηνεύσει ο Manson, καθώς και διασκευές από Beach Boys και Guns N’ Roses.