Τελικά θα είναι κινηματογραφική η επιστροφή των Spice Girls;

spice-girls
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Καθώς το ενδεχόμενο μιας παγκόσμιας περιοδείας απομακρύνεται, το pop συγκρότημα σχεδιάζει μια animated ταινία.

Η πρόσφατη ανακοίνωση για την επανένωση των Spice Girls προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με τα σχέδιά τους. Προς το παρόν, το ενδεχόμενο μιας παγκόσμιας περιοδείας δεν φαίνεται εφικτό, κυρίως λόγω των ενδοιασμών της Victoria Beckham, αλλά όπως ανέφερε κάπως αινιγματικά η ανακοίνωση, έχουν στόχο να εξερευνήσουν μαζί «νέες προοπτικές».

AP

Μια ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στο Variety πως υπάρχουν σχέδια για μια animated ταινία, όπου οι Spice Girls θα εμφανίζονται ως υπερήρωες. Η πηγή, η οποία τόνισε πως δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιο στούντιο παραγωγής, εξήγησε πως τα πέντε μέλη των Spice Girls θα δανείσουν τις φωνές τους στις ηρωίδες της ταινίας, με κάθε μία να έχει μια υπερφυσική δύναμη που θα αντανακλά την προσωπικότητά της.

REX/Shutterstock / Stephen Sweet

Μπορεί η αποκάλυψη να μην είναι αυτό ακριβώς που θα περίμεναν οι οπαδοί του Girl Power συγκροτήματος, αλλά η πηγή του άρθρου εξήγησε πως και οι πέντε τραγουδίστριες είναι ενθουσιασμένες με την προοπτική της ταινίας. Η τελευταία ταινία των Spice Girls, το «Spice World» του 1997, σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Με ένα σχετικά μικρό μπάτζετ για την εποχή – της τάξης των 25 εκατομμυρίων δολαρίων – η ταινία είχε συνολικές εισπράξεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων.