Επιστρέφει στην μικρή οθόνη η Katie Holmes

katie-holmes Stuart Ramson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Φωτογραφήθηκε με όλη την παρέα του «Dawson’s Creek» σε ένα reunion μετά από δεκαπέντε χρόνια.

Η Katie Holmes είναι ενθουσιασμένη που επιστρέφει στα «γνώριμα λημέρια» της τηλεόρασης, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που πάρθηκαν από τα γυρίσματα της νέας σειράς. Η 39χρονη Holmes φωτογραφήθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα γυρίσματα που έγιναν στο Σικάγο, την περασμένη Πέμπτη.

Στην νέα σειρά του Fox, η οποία για την ώρα δεν έχει τίτλο, η Holmes υποδύεται έναν πράκτορα του FBI η οποία έχει συνάψει παράνομη σχέση με έναν δημοφιλή στρατηγό. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπροστά από τον φακό της κάμερας, η Holmes έχει αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στη σειρά.

Πρόσφατα, η Holmes φωτογραφήθηκε με το καστ της τηλεοπτικής σειράς «Dawson’s Creek», για το εξώφυλλο του περιοδικού Entertainment Weekly. «Νομίζω πως βλεπόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όχι όλοι μαζί και ποτέ για αρκετό καιρό» σχολίασε η Holmes για τις σχέσεις της με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της.

Πέραν όμως την τηλεοπτικών σχεδίων, η Holmes είναι απασχολημένη με πολλές ταινίες τελευταία, όπως το «Logan Lucky» του Steven Soderbergh και το «Dear Dictator» των Lisa Addario και Joe Syracuse, ενώ θα εμφανιστεί στο «Ocean’s 8» και το «The Doorman».