Τελικά βρέθηκε ποιος δάγκωσε την Beyoncé στο πρόσωπο

sanaa-lathan-blade
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Πολλαπλές πηγές κατονόμασαν την Sanaa Lathan ως δράστη του περίεργου συμβάντος τον περασμένο Δεκέμβριο.

Την περασμένη εβδομάδα, η Tiffany Haddish αποκάλυψε πως μια ηθοποιός δάγκωσε την Beyoncé στο πρόσωπο, σε ένα πάρτι τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Haddish εξήγησε πως οι δυο γυναίκες παραλίγο να έρθουν στα χέρια, αλλά η τραγουδίστρια ζήτησε να μη δοθεί συνέχεια, λέγοντας η δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν συμπεριφερόταν έτσι κανονικά.

Μετά την αποκάλυψη της Haddish άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για την ηθοποιό που φέρεται να δάγκωσε την Beyoncé, με τις Lena Dunham, Sanaa Lathan, Sara Forster, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson και Jennifer Lawrence να θεωρούνται ύποπτες. Μετά από έρευνά του, το Page Six μίλησε με αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος και αποκάλυψε πως δράστης τελικά ήταν η Lathan.

Η Lathan φέρεται να δάγκωσε την Beyoncé μετά από συναυλία του Jay-Z.

Σύμφωνα με «πολλαπλές πηγές», η Lathan μιλούσε με τον Jay-Z σε ένα VIP backstage πάρτι συναυλίας του στο Λος Άντζελες. Καθώς μιλούσαν οι δύο, η Beyoncé τους πλησίασε και η ηθοποιός δάγκωσε την τραγουδίστρια «παιχνιδιάρικα» στο πηγούνι. Μια άλλη πηγή δήλωσε στην συνέχεια πως όλοι οι καλεσμένοι συζητήσουν το συμβάν, εκφράζοντας την απορία τους για το θράσος της Lathan να κάνει τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν έγινε η αποκάλυψη της Haddish, η Lathan αρνήθηκε μεν την εμπλοκή της, λέγοντας όμως πως εάν δάγκωνε την Beyoncé θα ήταν για να αφήσει πιπιλιές – εν μέρει επιβεβαιώνοντας έτσι το άρθρο του Page Six. Η Haddish από την πλευρά της ισχυρίζεται πως έχει υπογράψει ένα σύμφωνο εμπιστευτικότητας σχετικά με το συμβάν, οπότε δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του δράστης, ενώ ούτε η Beyoncé θα προβεί σε καμία σχετική δήλωση. Αντίστοιχα, και η Lathan έχει «σιγήσει» μετά τη δημοσίευση του άρθρου.