Kylie Minogue: «Μάλλον έπρεπε να ήμουν ένα one-hit wonder»

kylie-minogue Victoria Will
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Μετά από 31 χρόνια παρουσίας στην μουσική, η pop star εκμυστηρεύτηκε πως ποτέ δεν είχε φανταστεί πού θα έφτανε η καριέρα της.

Πριν κυκλοφορήσει τον πρώτο της ομώνυμο δίσκο το 1988, η Kylie Minogue μεσουρανούσε ως ηθοποιός στην αυστραλέζικη σαπουνόπερα «Neighbours» και η ενασχόληση με την μουσική προέκυψε «από σπόντα». Μετά από φιλανθρωπική συναυλία με το καστ της σειράς, η Minogue υπέγραψε συμβόλαιο με την Mushroom Records στο Λονδίνο το 1987 και τα πρώτα της single κατέκτησαν τα charts. Ένα χρόνο αργότερα η Minogue ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεοπτική σειρά και συνέχισε με τη μουσική.

«Μάλλον έπρεπε να ήμουν ένα one-hit wonder στα μάτια πολλών. Νόμιζα πως θα συνέχιζα με την ηθοποιία. Νομίζω πως πολύ έχει να κάνει με την μοίρα, πολύ με την σκληρή δουλειά» δήλωσε η Minogue στην Sun. Η Αυστραλή pop star μίλησε στην βρετανική εφημερίδα στο πλαίσιο της επικείμενης κυκλοφορίας του 14ου δίσκου της «Golden» που βγαίνει στις 6 Απριλίου.

Όπως τόνισε στη συνέχεια της συνέντευξης, η Minogue θεωρεί πως είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεται κανείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να πετύχει τα όνειρά του, αλλά και να μην φοβηθεί να κάνει λάθη. Εκτός όμως από την επαγγελματική της σταδιοδρομία, η Minogue μίλησε για τα προσωπικά της και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Βρετανό ηθοποιό, Joshua Sasse.

«Απλά δεν ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Προσπαθείς να κάνει το καλύτερο ακόμα και εάν κατά κάποιο τρόπο ξέρεις ότι ψεύδεσαι στον εαυτό σου και σε όλο κόσμο, γιατί προσπαθείς να καταφέρεις να δουλέψει κάτι επειδή υποτίθεται ότι δουλεύει» σημείωσε η Minogue. «Στην πραγματικότητα είσαι καλύτερα εάν μπορείς να είσαι ειλικρινής μέσα σου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια, υπογραμμίζοντας τη σημασία καλών φίλων και συγγενών που παρέχουν άνευ όρων αγάπη και στήριξη.