Ακούστε τη συμμετοχή του Bob Dylan σε συλλογή για γάμους ομόφυλων ζευγαριών

bob-dylan
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο νομπελίστας τραγουδοποιός συμμετέχει με μια νέα εκδοχή της κλασσικής επιτυχίας «She’s Funny That Way».

Ο Bob Dylan ηχογράφησε μια νέα εκτέλεση του «She’s Funny That Way» για την συλλογή «Universal Love», η οποία απευθύνεται σε ομόφυλα ζευγάρια που ψάχνουν κάτι ξεχωριστό για τον γάμο τους. Στην συλλογή, η οποία κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 Απριλίου, συμμετέχουν οι Kesha, St. Vincent, Kele Okereke από Bloc Party, Benjamin Gibbard από Death Cab For Cutie και Valerie June.

Η Kesha συμμετέχει με το «I Need a Woman to Love».

Για τις ανάγκες της EP συλλογής, ο Dylan διασκεύασε το κλασσικό τραγούδι (το οποίο έγινε γνωστό από τον Nat King Cole και τον Frank Sinatra), αλλάζοντας τον τίτλο ώστε να είναι πια «He’s Funny That Way». Ο εκτελεστικός παραγωγός της συλλογής Rob Kaplan δήλωσε πως όταν απευθύνθηκε στον Dylan για να συμμετάσχει στην συλλογή, όχι μόνο συμφώνησε αλλά «είχε και μια ιδέα για ένα τραγούδι».

Ακούστε την συλλογή μέσω Spotify.

«Εάν δείτε την ιστορία της pop μουσικής, τα ερωτικά τραγούδια έχουν κατά κύριο λόγο μια ετεροφυλοφιλική προοπτική» εξήγησε στους New York Times ο συμπαραγωγός της συλλογής Tom Murphy, εκτιμώντας στην συνέχεια πως εάν δούμε την μουσική ως κάτι που φέρνει τους ανθρώπους κοντά «αυτά τα δημοφιλή τραγούδια θα έπρεπε να είναι ανοιχτά σε όλους».