Χρειάστηκαν 55 μέρες γυρισμάτων για μια μάχη στο «Game Of Thrones»

game-of-thrones-battle
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της επικής σειράς φαντασίας του HBO θα προβληθεί το 2019.

Οι συντελεστές του «Game Of Thrones» εργάζονται σκληρά ώστε η τελευταία σεζόν της επικής σειράς φαντασίας του HBO να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του φανατικού κοινού της. Θέλοντας μάλιστα να αποφύγουν τα προβλήματα διαρροών και spoilers που αντιμετώπισαν στην έβδομη σεζόν, θα γυριστούν εναλλακτικές σκηνές.

Σύμφωνα με δημοσίευση του fan site, Watchers On The Wall, τα γυρίσματα για μια από τις σκηνές μάχης του όγδοου κύκλου διήρκησαν 55 μέρες. Το άρθρο αναφέρει πως ένας βοηθός σκηνοθέτης στη σειρά ευχαρίστησε μέσω Instagram το συνεργείο «που άντεξε 55 συνεχόμενα βράδια» γυρισμάτων υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η ανάρτηση, η οποία συνοδευόταν από μια σχετική φωτογραφία, έχει κατέβει.

Το άρθρο του site εικάζει πως τα εν λόγω γυρίσματα ήταν για μια σκηνή μάχης στο Γουίντερφελ, κάτι που σημαίνει ότι χρειάστηκε σχεδόν διπλάσιος χρόνος για τα γυρίσματα του «Battle of the Bastars» στην έκτη σεζόν και την επική μάχη της λάβας στην έβδομη σεζόν. Περίπου 400 με 500 κομπάρσοι χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της μάχης που διαδραματίζεται σε πολλαπλές τοποθεσίες και όπου πολλοί «αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες» θα βρουν το τέλος τους.

Το κατά πόσο ευσταθεί η είδηση, θα φανεί το 2019, όταν και θα κάνει την πρεμιέρα του ο όγδοος κύκλος της σειράς. Μπορεί να είναι βέβαια ο τελευταίος κύκλος της κεντρικής ιστορίας, αλλά το HBO ήδη καταστρώνει σχέδια για spin-off σειρές βασισμένες σε άλλους χαρακτήρες και χρονικές περιόδους στον κόσμο που έπλασε ο George R.R. Martin.