Πιο αγαπημένοι από ποτέ Beyoncé και Jay-Z

Jay-z-beyonce
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Αυτό διαβεβαιώνει ο πατριός της Αμερικανίδας pop σταρ που εκθειάζει την Beyoncé για το ταλέντο και την μεγάλη καρδιά της.

Παρά το γεγονός ότι θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του θεάματος, η Beyoncé είχε κάνει λόγο για απιστία του συζύγου της το 2016, μέσω του «Lemonade». Ο ράπερ ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες στον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «4:44», ο οποίος κυκλοφόρησε το 2017.

Ο πατριός της Beyoncé, Richard Lawson, θεωρεί πως η Αμερικανίδα pop star και ο σύζυγος της, Jay-Z, έχουν καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματά τους κατά έναν εντυπωσιακό τρόπο και δεν έχει αμφιβολία πως θα ξεπεράσουν και τα όποια «δύσκολα θέματα» αντιμετωπίσουν στη επερχόμενη κοινή, παγκόσμια περιοδεία τους.

«Δείτε τι έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια σε σχέση με τα πράγματα που έχουν αντιμετωπίσει και τον τρόπο κατά τον οποίο τα έχουν ενσωματώσει σε τέχνη» δήλωσε ο Lawson στο People. Σύμφωνα με τον πατριό τής Beyoncé, η επερχόμενη κοινή περιοδεία τους θα αποτελεί την «αποκορύφωση της ανάπτυξης και της ικανότητας τους να αντιμετωπίζουν δύσκολα θέματα και ζητήματα».

Συνεχίζοντας, ο Lawson τόνισε πως η Beyoncé είναι «ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους στον κόσμο». «Ανησυχεί και αγαπά την ανθρωπότητα, έχει αξιοζήλευτη ακεραιότητα, είναι δημιουργική ψυχή και με τεράστιο όραμα. Δεν μπορώ να σας πως πόσο περήφανος είμαι για αυτή» κατέληξε ο Lawson.