Πώς αγοράζουμε άρωμα;

aroma1
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Μπορεί να μην υπάρχουν κανόνες και να ακολουθούμε πάντα το ένστικτό μας, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε συνήθειες, ειδικά όταν θέλουμε να αλλάξουμε άρωμα και…ρόλο ζωής. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Υπάρχουν οι γυναίκες που αγοράζουν άρωμα, επειδή το μύρισαν σε ένα περιοδικό ή εντυπωσιάστηκαν από την διαφημιστική του καμπάνια, και άλλες που το επέλεξαν γιατί το φοράει η Kylie Jenner ή η Julia Roberts.

Η αλήθεια είναι πως όταν καλείσαι να βρεις πραγματικά αυτό που σου ταιριάζει, μπορεί να ζαλιστείς με τόσα μπουκάλια και επιλογές από οίκους με ιστορία και άποψη.

Οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε σωστά προετοιμασμένες. Να δοκιμάσουμε στον καρπό του χεριού μας το άρωμα που έχουμε βάλει στο μάτι και να αφήσουμε αρκετή ώρα για να δούμε πόσο αντέχει στο δέρμα μας και τι αίσθηση αφήνει.

Δεν χρειάζεται να τρίψουμε εμμονικά τον καρπό μας, ούτε να συλλέξουμε λευκά χαρτόνια ψεκασμένα με όλες τις προτάσεις των εταιρειών. Προτιμάμε τα εσπεριδοειδή ή τα λευκά λουλούδια; Μας αρέσουν οι βαριές κολώνιες ή θέλουμε στην καθημερινότητα κάτι δροσερό και λάιτ;

Μην επηρεάζεστε από τη φίλη σας ή από την πωλήτρια που θέλει να σας εξυπηρετήσει στο κατάστημα, γιατί το μαγικό με τα αρώματα είναι πάντα το γεγονός ότι δημιουργούν διαφορετική αίσθηση σε όποιον το φοράει. Και ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν χρήματα για ξόδεμα, είναι προτιμότερο να ανατρέξετε σε αγαπημένες μυρωδιές του παρελθόντος και να κλείσετε τα μάτια, για να βρείτε ακριβώς αυτή τη στιγμή που θέλετε να ανακαλείτε στη μνήμη σας ξανά και ξανά. Γιασεμί, μωρουδιακή πούδρα ή πράσινο σαπούνι;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com